Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400089

Moderne witte hoogglans keuken met kastenwand

Moderne keuken voorzien van kastenwand met trendy houten fronten. Deze in wit hoogglans uitgevoerde moderne hoekopstelling heeft een afmetingen van 245 x 225 cm. Modern design en topkwaliteit sluiten naadloos op elkaar aan in deze ruime hoekkeuken.

Inclusief keukenapparatuur
Dit tijdloos keukenontwerp in hoekopstelling is uitgevoerd met de volgende AEG keukenapparatuur: kookplaat, inbouw afzuigunit, stoomoven, oven, koelkast en vriezer. Koken in een keuken als deze wordt elke dag genieten.

Onze klanten aan het woord

Service gericht!

Prettig bedrijf, service gericht en denken goed mee. Goede adviezen. Wij zijn erg blij met onze keuken. Prima prijs kwaliteit verhouding. Offerte is duidelijk. Het volgsysteem online Is ook erg handig.

D. H

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies