Bosch accent line inbouwapparatuur
Bosch logo

Bosch accent line

Inbouwapparaten met bijzondere extra’s
Bosch accent line apparaten zijn standaard uitgerust met bijzondere extra’s. Bosch keukenapparatuur met handige functies die het koken leuker én gemakkelijker maken. Met accent line apparatuur kies je voor de hoogste kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Maak kennis met accent line, perfect op elkaar afgestemde inbouwapparaten van Bosch met nét dat beetje extra.

Bosch accent line apparatuur

Bosch Accent Line inbouwapparatuur

Extra functies voor het beste resultaat

Lekker koken start in een keuken die is voorzien van de beste apparatuur die bovendien makkelijk te bedienen is. De vaatwasser, (combi)oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast worden vaak dagelijks gebruikt. Het is hiervoor des te belangrijker dat je er prettig mee kunt werken. Bovendien willen we dat deze apparaten er ook nog stijlvol uit zien. Bosch accent line apparaten zijn standaard uitgerust met handige extra functies waarmee je de beste resultaten bereikt.

Kies je voor een stoomoven om snel, gezond en zonder vet te koken, een inductie kookplaat, of een inbouw koffiemachine? Met Bosch accent line apparatuur wordt het één perfect op elkaar afgestemd stijlvol geheel. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil, of bij een aantal basisapparaten houden, zonder de kwaliteit en duurzaamheid hierbij uit het oog te verliezen.

Ovens uit de accent line

Serie 6: voor perfecte resultaten
Met serie 6 ovens uit de accent line biedt Bosch tijdens het koken veel extra gebruiksgemak. Kies eenvoudig één van de de automatische programma’s van de AutoPilot optie en maak van elk gerecht een regelrecht succes. Met de ingebouwde kerntemperatuurmeter behouden jouw gerechten altijd de perfecte temperatuur. En wat dacht je van de de pyrolyse-functie van de Serie 6 ovens? Via deze functie kun je jouw oven na het koken eenvoudig reinigen. Je hoeft de oven na afloop alleen met wat keukenpapier af te nemen.

Bosch Serie 6 Accent Line ovensBosch Serie 6 Accent Line ovens
Bosch | Serie 8 accent apparaten lijnBosch | Serie 8 accent apparaten lijn

Serie 8: Alles op 1 lijn
De serie 8 ovens uit de Bosch accent lijn zijn perfect met elkaar te combineren en bieden maximale vrijheid. De hoogte van de panelen en het display design zijn binnen gehele serie hetzelfde. Hierdoor is het totaalplaatje altijd perfect, ongeacht of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar plaatst. Verder bieden de Serie 8 modellen de meeste functies waarmee jij in alle vrijheid met creativiteit kunt koken.
Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn ook verkrijgbaar in carbon zwart; zo krijgt jouw keuken een volstrekt andere luxe uitstraling.

Toon de Accent Line ovens

Kookplaten uit de accentLine

Met een kookplaat uit de accent line van Bosch is bij het koken alleen het zorgen voor de ingrediënten nog moeilijk. De innovatie slimme functies maken het koken een fluitje van een cent. Wil je ruimte besparen of juist veel kookruimte hebben? Bosch heeft voor elke keukenopstelling wel een geschikte kookplaat ongeacht of je graag kookt op inductie of gas. Kies een kookplaat die volledig is afgestemd op jouw kookgedrag en je boodschappenlijstje is voortaan het moeilijkste deel van koken.

Accent Line inductie kookplaten zijn een sieraad in elke keukenAccent Line inductie kookplaten zijn een sieraad in elke keuken
Bosch accent line inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigingBosch accent line inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging

PerfectFry van Serie 6
De PerfectFry-sensor helpt jou om tijdens het koken telkens weer hetzelfde perfecte gerecht te bereiden. De temperatuur van de pan wordt door de sensor tijdens het bakken nauwlettend in de gaten gehouden. Indien nodig of wanneer de gewenste temperatuur is bereikt wordt deze automatisch aangepast.

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging
Ben je de gelukkige eigenaar van een keuken met een kookeiland of wil je meer vrijheid en flexibiliteit voor het ontwerp van jouw keuken? Kijk dan eens naar een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Etensgeuren en stoom worden door het geïntegreerde afzuigsysteem direct bij de bron onttrokken.

Toon de Accent Line kookplaten

Bosch accent line vaatwasser

Bosch accent line vaatwassers

De greeploze vaatwassers binnen de accent line bieden kristalheldere resultaten en besparen tegelijkertijd energie. Dankzij het Silence programma zijn de volledig geïntegreerde vaatwassers extra stil. Bovendien geeft Bosch op alle vaatwassers 10 jaar garantie tegen doorroesten van de vaatwasserkuip.

De Serie 6 en 8 vaatwassers uit de Bosch accent line drogen net zo goed als dat ze wassen. De vaatwassers zijn namelijk voorzien van PerfectDry, een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen. Zo hoef je glazen en zelfs je plastic vaat niet meer na te drogen. Bij PerfectDry vaatwassers wordt vocht, dankzij Zeolith opgenomen en omgezet in warme lucht. Deze hete, droge lucht wordt vervolgens gebruikt om het drogen van de vaat sterk te verbeteren en versnellen. Hierbij verbruikt een vaatwasser met PerfectDry bovendien minder energie.

Toon de Accent Line vaatwassers

PerfectDry met Zeolith voor een perfect droge vaat.PerfectDry met Zeolith voor een perfect droge vaat.
Smalle accent-line vaatwasser van 60 cmSmalle accent-line vaatwasser van 60 cm
AccentLine Carbon Black koffiemachine

Bosch accent line koffiemachine

Unieke technologie voor succesvolle koffiecreaties.
Een koffiemachine uit de Accent Line van Bosch beschikt over unieke technologie. Hierdoor creëer je thuis eenvoudig succesvolle koffiecreaties waar je normaal jarenlange ervaring voor nodig hebt. Voor de perfecte espresso, latte macchiato of alle andere koffievariaties moet elk detail kloppen. Daarom beschikt de Bosch accent line koffiemachine over de nieuwste technologie.

Van welk soort koffie je ook houdt? Of het nu een espresso, cappuccino of latte macchiato is? Met behulp van de OneTouch-functie creëer je hem nu snel en eenvoudig zelf. Dankzij de innovatieve technologie verloopt het proces waarbij de koffie wordt gecombineerd met warme melk en melkschuim geheel automatisch. Zo maak je iedere drank perfect klaar met slechts een druk op de knop.

Toon de Accent Line koffiemachine

Schuine wandschouw afzuigkap uit de accent line van Bosch

Voor elke keuken de juiste afzuigkap

De accent line van Bosch bevat een ruim aanbod van afzuigkappen voor tegen de muur, boven een kookeiland en zelfs geïntegreerd in de kookplaat. Deze accent-line afzuigkappen zijn voorzien van randafzuiging waardoor de lucht via het midden en de randen wordt afgezogen. Dit is veel effectiever en bovendien zijn de vetfilters op hierdoor mooi weggewerkt.

Functioneel of als design element?
Bosch heeft voor elke keuken wel een afzuigkap om jouw keuken helemaal naar wens in te richten. Niet alleen als het om eten gaat, maar ook als het gaat om de afzuiging in een keuken verschillen smaken nu eenmaal. Of je de afzuigkap als design element in je keuken wilt plaatsen of zo min mogelijk op wilt laten vallen, Bosch heeft met haar accent line voor elke smaak de juiste afzuigkap.

Of je nu kiest voor een wandschouwkap, eilandschouwkap, plafondunit of een in de kookplaat geïntegreerde afzuiging, tijdens het koken, ruik je alleen wat je écht wilt ruiken. En dankzij de isolatie en de geluidsarme motor zijn ze zó stil, dat jij en jouw gasten nauwelijks iets horen.

Toon de Accent Line afzuigkappen

Accent line GlassDraft werkbladafzuigingAccent line GlassDraft werkbladafzuiging
Een zwarte wandschouwkap is een eye-catcher in elke keuken.Een zwarte wandschouwkap is een eye-catcher in elke keuken.
Combimagnetron uit de Accent Line van Bosch

Bosch accent line combi-magnetrons

Combimagnetrons waarbij de grenzen tussen de magnetron en de oven vervagen.
Bosch Accent Line combimagnetrons hebben de hoogste kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Met apparatuur uit de AccentLine wordt koken leuker én gemakkelijker. Combi-magnetrons uit de AccentLine van Bosch zijn daarvoor standaard uitgerust met bijzondere extra’s. Bij een aantal modellen vervagen de grenzen tussen de magnetron en de oven zelfs. Magnetrons met geïntegreerde grill bruinen allerlei gerechten gelijkmatig. De AccentLine combimagnetron van Bosch bakt, kookt en grilt, maar kan ook ontdooien.

Alle Accent Line modellen zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij andere apparaten uit deze exclusieve lijn van Bosch. Van deze unieke lijn inbouwapparatuur kan je méér verwachten. Meer kwaliteit, meer innovatieve functionaliteit en nog meer service.

Toon de Accent Line combimagnetrons

Koelkasten met VitaFresh vershoudsysteem.

Een gezonde levensstijl was nog nooit zo dicht bij. Hoe verser groente en fruit zijn hoe gezonder ze zijn voor je lichaam. De Bosch accent line inbouw koelkasten met VitaFresh helpen je een gezonde levensstijl te behouden. Dit doen ze door het creëren van optimale omstandigheden om al jouw eten tot 3 keer langer vers te houden.
Met VitaFresh geniet je hierdoor elke dag van verse producten, zonder dagelijks boodschappen te hoeven doen. Dat maakt gezond leven een stuk eenvoudiger.
De accent line koelkasten, vrieskasten en koel-vriescombinaties zijn leverbaar in vele formaten. Hierdoor is er altijd wel een apparaat dat perfect in jouw keuken past. Je hebt zo de vrijheid om naar wens voor meer koel- of vriesruimte te kiezen.

Bosch accent line koelkastBosch accent line koelkast
Bosch accent line koelkastBosch accent line koelkast
Serie | 8 inbouw koel-vriescombinatieSerie | 8 inbouw koel-vriescombinatie

VitaFresh Plus van Serie 6.
De Serie 6 koelkasten uit de accent lijn zijn uitgerust met het VitaFresh Plus vershoudsysteem. Hiermee blijven jouw verse groente en fruit 2x langer vers dan in een normale groentelade. Via een gebruiksvriendelijke push-push knop kan je gemakkelijk aangeven of je een grote hoeveelheid fruit of een combinatie van groente en fruit op wilt slaan. De luchtvochtigheid wordt hiervoor automatisch aangepast.

VitaFresh Pro van Serie 8.
De Serie 8 koelkasten uit de accent lijn zijn uitgerust met het VitaFresh Pro vershoudsysteem. Met de Pro-variant blijven jouw verse groente en fruit zelfs 3x langer vers. Met behulp van het controledisplay kies je gemakkelijk de beste temperatuur voor jouw verse producten. Zo biedt de 0°C-zone de ideale omstandigheden voor jouw groenten en fruit. Met de draaiknop kies je makkelijk de beste luchtvochtigheid voor jouw producten.

Toon de Accent Line inbouw koelkasten

Warmhoudlade uit de Accent Line van Bosch

Bosch accent line warmhoudlade

Meer dan alleen borden warmen.
Met een warmhoudlade uit de AccentLine van Bosch maak jij het onderscheid in de keuken. De meeste thuiskoks serveren het avondeten namelijk op koude borden. Maar met een Bosch Accent Line warmhoudlade zorg jij ervoor dat jouw gasten hun eten op een heerlijk warm bord geserveerd krijgen. Een warmhoudlade kan echter meer dan alleen borden verwarmen. Hij kan namelijk ook ook gerechten warmhouden of deze langzaam laten garen.

De Bosch Accent Line BIC830NC0 is een 14 cm hoge inbouw warmhoudlade met een inhoud van 20 liter. Daarnaast beschikt dit model over 5 diverse functies waaronder o.a. warmhouden van uw gerechten/ dranken of het ontdooien van uw gerechten. Het openen van deze Bosch warmhoudlade gaat middels een eenvoudige en handige Push&Pull opening.

Toon de Accent Line warmhoudlade

Accent line Carbon Black.

Zwart domineert het beeld in de nieuwe keuken trends. Is zo’n donkere keukenstijl iets voor jou? Kies dan voor de in Carbon Black uitgevoerde apparatuur uit de nieuwe Bosch accent line. Deze verrassende accent line apparaten zijn uitgevoerd in zwart glas en gecombineerd met zwart geborsteld RVS. Met de nieuwe Bosch accent line Carbon Black productserie creëer je een stijlvolle keuken waarin koken zo smakelijk en makkelijk mogelijk wordt.

Carbon Black inbouwapparatuur van Bosch
Bosch accent line Carbon Black
Inbouwapparatuur in zwart geborsteld RVS

Perfect te combineren apparatuur.
Raak in de ban van het design en het gemak waarmee de apparaten zijn te combineren. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de ovens, espresso volautomaten, warmhoud- en vacumeerladen naadloos op elkaar aan. Bovendien passen ze perfect bij andere accent line inbouwapparaten, zoals inductiekookplaten en afzuigsystemen. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line Carbon Black apparaten gelijk. Kies je voor apparatuur uit de nieuwe accent line dan kan je bovendien rekenen op topprestaties en optimaal gebruiksgemak. Met welke inbouwapparatuur van Bosch ga jij je keuken samenstellen?

4 inbouwapparaten = 5 jaar garantie

Bij aanschaf van 4 inbouwapparaten 5 jaar garantie

Bij aanschaf van minimaal 4 Bosch inbouwapparaten ontvangt u GRATIS een verlengde garantie tot 5 jaar. Daarmee ontvangt u bovenop de 2 jaar wettelijke garantie 3 jaar verlengde garantie!
U komt in aanmerking voor de garantietermijn van 5 jaar, als u zich binnen 3 maanden na levering van vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen, online registreert.
De garantie is alleen van toepassing op inbouwkeukenapparatuur wanneer u vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen in één keer koopt.

Bovenstaande actie geldt alleen voor consumenten in Nederland.

Bosch videocontent

Omdat een video nu eenmaal meer zegt dan een afbeelding.

Bosch accent line Carbon Black
Bosch accent line Carbon Black inbouwapparaten: smaakvol op alle fronten.
PerfectDry met Zeolith droogt net zo goed als dat het wast.
PerfectDry met Zeolith droogt net zo goed als dat het wast.

De accent line apparatuur LIVE bekijken?

Download hier de Bosch Accent Line brochure en kom langs in één van onze keukenwinkels. In onze showroom kunt u de Bosch apparatuur uit de accent line inclusief de in Carbon Black uitgevoerde productserie bekijken en ervaren. U kunt accentline inbouwapparaten hier goed vergelijken met apparatuur van andere merken. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers u graag van dienst.

Showroom met Bosch accent line inbouwapparatuurShowroom met Bosch accent line inbouwapparatuur
Inbouw koelkasten in één van onze winkelsInbouw koelkasten in één van onze winkels
Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Contact

Heb je een vraag over Bosch Accent Line apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 74).

Over Bosch

Bosch is dé nummer 1 voor grote huishoudelijke apparaten in Europa. Huishoudapparatuur van Bosch neemt ons werk uit handen. Zo maken ze het dagelijks leven al generaties lang makkelijker waardoor het huishoudelijk werk sneller klaar is. Hierdoor houden we meer tijd over om de kwaliteit van ons leven te verbeteren. De apparaten van Bosch verlichten niet alleen het huishoudelijk werk, maar verminderen ook het geluidsniveau – met slimme innovaties zoals antivibratie materialen en de stille EcoSilence Drive motor.