Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Miele keuken mobile afbeelding

Miele keuken

Luxe keukens met Miele keukenapparatuur

Miele staat bekend om de hoge kwaliteit en de zeer lange levensduur. Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’ oftewel ‘steeds beter’. Iedere productverandering heeft bij Miele dan ook een sterke verbetering tot gevolg. Bij een keuken met apparatuur van Miele bent u hierdoor verzekerd van een keuken met een hoogwaardige afwerking en apparatuur van een bijna onhaalbaar hoge kwaliteit. De vele innovatieve functies, de superieure techniek, het design en het zeer lage energieverbruik hebben Miele al vele eerste plaatsen bij consumentenorganisaties opgeleverd. Klanten die eenmaal voor Miele hebben gekozen blijven Miele-klanten en bevelen Miele aan.
Ervaar Miele in uw keuken. Kom naar onze showroom voor advies over keukens met Miele keukenapparatuur en ervaar de smaakvolle perfectie!

Miele keukens showroom

Bij het kiezen van een nieuwe keuken komt heel veel kijken. Het opdoen van inspiratie en bepalen van de gewenste keukenstijl is hierbij de eerste stap. Dat kan op een geweldige manier in onze showroom waar een groot aantal Miele keukens staat opgesteld. Deze schitterende keukens kunt u hier echt ervaren alsof ze al bij u in huis staan. Heeft u uw droomkeuken gevonden dan is de volgende stap het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Hierin is Bemmel & Kroon uniek. Bij veel keukenzaken kiest u de inbouwapparatuur, bij aanschaf van een keuken, uit een boekje. Bij ons kunt u de apparaten die u wilt aanschaffen zien, aanraken en uitproberen. Laat u informeren door één van onze vakkundige keukenadviseurs om daarna een weloverwogen keuze te maken.

Miele keuken 09
Miele keuken 01
Miele keuken 02
Miele keuken 03
Miele keuken 04
Miele keuken 05
Miele keuken 06
Miele keuken 07
Miele keuken 08
Miele keuken 10
Kwaliteit van Miele keukenapparatuur

Kwaliteit van Miele keukenapparatuur

Bij Bemmel & Kroon keukens vindt u een groot assortiment aan Miele-apparatuur, en volledig functionerende keukens. Daarnaast geven wij regelmatig kookworkshops met een professionele kok waarin apparatuur werkend wordt gedemonstreerd. In onze showrooms is zowel de huishoudelijke, vrijstaande en inbouwapparatuur gewoon aangesloten. De apparatuur kan hierdoor werkend worden gedemonstreerd.

Miele apparatuur is makkelijk in het gebruik en een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Miele staat al jaren bekend als een Top merk voor keukenapparaten van hoge kwaliteit en innovatieve technologie. Hierdoor is Miele één van de populairdere merken.

Miele keukenapparatuur ontdekken

Hieronder stellen wij alvast een aantal highlights aan u voor.

Inbouwapparaten van Miele

Inbouwapparaten van Miele

Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de verbouwing van uw huidige keuken of inbouwapparatuur, wij helpen u graag bij het kiezen van keukenapparaten die volledig aansluiten op uw wensen. Apparaten vormen de basis voor elke keuken. De keuken wordt immers steeds meer geïntegreerd met het interieur. In veel gevallen worden de keukens zelfs om de apparaten heen gebouwd. Op onze website vindt u dan ook de meest belangrijke onderwerpen waar u bij de aanschaf van keukenapparatuur op moet letten.

Uiteraard laten wij u in één van onze keukenshowrooms ook met alle plezier zien waarom de apparatuur van Miele zo uniek is. Onze keukenadviseurs geven u graag vrijblijvend advies waarna u een weloverwogen keuze kunt maken. Zo weet u zeker dat u jarenlang – dag in dag uit – onbezorgd van uw Miele keukenapparatuur kunt genieten .

Esthetiek en functionaliteit gaan bij Miele hand in hand

Esthetiek en functionaliteit gaan bij Miele hand in hand

Voor elk keukenontwerp biedt Miele de optimale integratie van keukenapparatuur in uw keuken. U heeft hierbij de keuzen uit apparatuur in de kleuren briljantwit, obsidiaanzwart of de nieuwe kleur grafietgrijs. De modellen van ArtLine zijn technisch gebaseerd op de huidige inbouwapparatuur van de Miele 6000 generatie. De handgreep heeft echter plaatsgemaakt voor de Touch2open sensor. Als de sensor wordt aangeraakt, wordt de deur motorisch ontgrendelt en komt deze langzaam omlaag. De instapmodellen worden aangestuurd via DirectSensor, terwijl de topmodellen zijn voorzien van een M Touch-Display. Deze voorziening werkt als een Smartphone en start met een handige zoekfunctie voor automatische programma’s.

Miele inductie kookplaten

Miele inductie kookplaten staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en gaan hierdoor jaren mee. De voordelen van het koken op een inductiekookplaat zijn bij professionele koks al heel lang bekend. Met een inductie kookplaat van Miele in uw keuken kookt u veiliger, sneller en nauwkeuriger. De warmte wordt alleen opgewekt in de bodem van de pan. De keramische kookplaat wordt hierdoor minder heet. Als u aan het koken bent weet u hierdoor zeker dat u uw vingers niet brandt. Met behulp van de TwinBooster-functie bent u bovendien verzekerd van extreem korte aankooktijden en een uiterst snelle reactie bij wijziging van het vermogen. Wanneer de pan van de kookzone wordt gehaald, stopt de warmtetoevoer automatisch.

Let er bij het kopen van een inbouw kookplaat van Miele altijd goed op dat u de juiste nismaten gebruikt. Dit luistert namelijk erg nauw. De afmetingen van de inductie kookplaten vindt u altijd terug in de productspecificaties op de productpagina.

Miele inductie kookplaten tonen

Koken op een inductiekookplaat van Miele biedt ongekende mogelijkheden. Hieronder hebben we een aantal wetenswaardigheden over de inductiekookplaten van Miele voor u op een rij gezet.

Perfect braden was nog nooit zo eenvoudig met Miele's TempControl

Perfect braden was nog nooit zo gemakkelijk
De nieuwe inductiekookplaten met TempControl van Miele zijn voorzien van een unieke intelligente techniek. Deze functie garandeert bij het braden van uw gerechten gelijkmatige optimale resultaten. Gemakkelijk in gebruik en gerechten kunnen ook nooit meer aanbranden.

Miele-kookplaten zijn te koop met verschillende soorten verwarming.

Apart in te stellen verwarmingssoorten
Miele-kookplaten zijn te koop met verschillende soorten verwarming. Daardoor heeft Miele voor iedereen de juiste kookplaat. Kom gerust langs in één van onze keukenfilialen en maak kennis met de verschillende inductiekookplaten.

Keramisch glas met doorlopende RVS randlijst

Precies de juiste randlijst voor jou kookkunsten
Miele-kookplaten zijn er in aantrekkelijke designs – van glas en roestvrij staal. U heeft hierbij de keuze uit keramisch glas met een doorlopende RVS randlijst, een volledig integreerbare keramische kookplaat of keramische glasplaten met facetgeslepen randen.

Een kookplaat zonder eigen bediening wordt altijd gecombineerd met een fornuis.

Verkrijgbaar met en zonder oven
Kookplaten nemen een centrale positie in de keuken in. Zowel als deze in een kookeiland of klassiek tussen de keukenkastjes is opgenomen. Miele biedt u twee functionele concepten voor het vormgeven van uw persoonlijke kookomgeving. Een kookplaat gecombineerd met een fornuis of los van een fornuis.

Miele-kookplaten maken koken eenvoudig

Miele-kookplaten maken koken eenvoudig
Niets mag perfect genot in de weg staan. Miele-kookplaten zijn intuïtief te bedienen en bieden vele innovatieve kenmerken. Of de bediening nu plaatsvindt via een Touch-display, DirectControl, EasyControl Plus of met knoppen, alle bedieningsvormen van de Miele-kookplaten zijn ontwikkeld om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Gebundelde krachten voor snel koken

Gebundelde krachten voor snel koken
Miele-kookplaten met inductie overtuigen niet alleen vanwege het gebruiksgemak en de veiligheid. Ze zijn ook uitgerust met innovatieve technologieën, zoals de uitzonderlijk snelle Booster-functies en PowerFlex.

Tot op de graad nauwkeurig braden met TempControl

Tot op de graad nauwkeurig braden
Niets mag perfect genieten in de weg staan. De TempControl-kookzones zijn de nieuwste generatie inductiekookzones met braad- en sudderstanden. Ze zijn bovendien uitgerust met innovatieve technologieën, waaronder de Booster-functies en PowerFlex-kookzones.

Een Miele keuken ontzorgt

Een keuken met Miele apparatuur ontzorgt waardoor u meer tijd over houdt voor dingen waar u echt om geeft. Met apparaten van Miele kunnen huishoudelijke taken namelijk snel, eenvoudig en goed worden verricht. Neem als voorbeeld de Miele vaatwassers waarmee u nooit ruzie zult krijgen, want de rekken glijden zowel leeg als vol altijd soepel in en uit de vaatwasser. De reinigings- en droogresultaten zijn super en u hoort ze nauwelijks. Er is zelfs al een programma waarmee u alles kunt laten afwassen en drogen binnen 58 minuten. De besteklade is zelft door Miele uitgevonden!

Dat stomen in een stoomoven gezond is, dat weet u misschien al. Maar wist u ook dat het apparaat werk uit handen neemt wanneer u weinig tijd heeft om te koken? Want wanneer de stoomoven aan staat, hoeft u er niet meer bij te blijven. Bovendien kunt u in een Miele-stoomoven een compleet menu bereiden. Heeft u vaak haast? Met een drukstoomoven bespaart u tot wel 50% tijd. De zeer nauwkeurige temperatuurregeling en de korte opwarmtijden van Miele stoomovens zijn uniek. En dat proeft u! Bovendien hoeft u uw oude vertrouwde oven of magnetron echt niet te missen als u een niet al te grote keuken hebt. Miele heeft namelijk ook 2-in-1-apparaten, zoals stoomovens met een volwaardige ovenfunctie of met een magnetron. Zo nemen Miele apparaten u zoveel mogelijk werk uit handen.

Miele vaatwasser in keuken
Miele stoomoven in keuken
Miele inbouwkoffiemachines zijn leverbaar met verschillende koffie bereidingssystemen.

Miele-inbouwkoffiemachines

Voor de ultieme koffiebeleving kunt u bij Miele kiezen uit inbouwkoffiemachines met twee verschillende beproefde bereidingssystemen. Voor welk systeem u ook kiest beide inbouw koffieapparaten zorgen ervoor dat u kunt genieten van perfecte koffie.

  • Gaat uw voorkeur uit naar het aroma van vers gemalen bonen? Kies dan voor een koffiemachine met bonenmaalsysteem.
  • Kiest u voor de inbouwkoffieautomaat van Miele met Nespresso®-systeem, dan heeft u de keuze uit 16 verschillende, altijd verse koffievariëteiten.
Miele inbouwkoffiemachine video

Koffiemachine met koffiebonen maalsysteem

Deze inbouw koffiemachine van Miele biedt de juiste warme dank voor elke smaak. Kies eenvoudig uit espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, warme melk of melkschuim. Met al deze koffievarianten kunt u uw gezinsleden en gasten blijven verwennen. Met één druk op de knop twee koffiespecialiteiten bereiden is dankzij de OneTouch of OneTouch for Two-functie ook gewoon mogelijk.

Inbouwkoffiemachines van Miele met Nespresso-systeem

Koffiemachines met Nespresso-systeem

In de carrousel is ruimte voor vijf verschillende koffievariëteiten. Voor elke koffievariëteit kunnen vier capsules worden geplaatst. Dit is alleen mogelijk bij de koffieautomaat met Nespresso-systeem van Miele. De inbouw koffieautomaat met Nespresso-systeem is ook handig voor als er bij u thuis niet veel koffie wordt gedronken, of wanneer u regelmatig (langere periodes) niet thuis bent. De koffie in de Nespresso-capsules in namelijk meerdere maanden houdbaar.

Miele DGM 6401 - Stoomoven met magnetron

Uitgelicht keukenapparaat

De Miele DGM 6401 stoomoven met magnetron combineert de voordelen van de stoomoven met die van een magnetron. Deze inbouwstoomoven past in een kastruimte van 56 cm breed en 45 cm hoog. Dit apparaat is zeer geschikt voor thuiskoks die graag gezond eten en wel van experimenteren in de keuken houden. De DGM 6401 heeft een stoomreservoir dat gemakkelijk te vullen is. De grote bereidingsruimte is verdeeld in 3 niveaus en u kunt op ieder niveau tegelijkertijd koken. Er vindt hierbij geen overdracht van geur en smaak plaats. Zo kunt u in 1x een compleet menu bereiden.

Sous-vide koken voor thuiskoks

Sous-vide koken wordt steeds populairder onder thuiskoks. Het vacuum afsluiten van een gerecht en vervolgens verwarmen in een warm bad zorgt ervoor dat u de temperatuur goed kunt controleren en smaken beter behouden blijven in het vlees. Bovendien gebruik ue geen extra vet om iets in te bakken. Dankzij de Miele DGM 6401 wordt het bereiden van Sous-vide recepten niets meer dan een fancy benaming voor een luie manier van koken. U hoeft alleen maar eten in een plastic zak te verpakken, de temperatuur in te stellen en een wekker te zetten.

De DGM 6401 stoomoven is ook voor korte klusjes goed inzetbaar; de magnetronfunctie maakt dit apparaat erg praktisch en met de popcorn-functie tovert u snel een avondsnack op tafel. Conclusie, de veelzijdige Miele DGM 6401 stoomoven met magnetron is geschikt voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Dit uitgelichte inbouwapparaat is daarom een goede aanwinst in uw keuken.

Deze Miele keuken is makkelijk schoon te maken

Reiniging Miele keuken

Bij een keuken met Miele inbouwapparatuur is het reinigen van uw keuken een fluitje van een cent. Miele heeft er namelijk alles aan gedaan om u het schoonmaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Het gladde keramische oppervlak is gemakkelijk te onderhouden. Door de inductietechnologie wordt het keramiek zelf niet verwarmd en is aanbranden zo goed als uitgesloten. De SmartSelect besturing is voorzien van een schoonmaakbeveiliging waardoor het ongewild wijzigen van instellingen wordt voorkomen.

Alle afneembare elementen zoals pannendragers, het grillrooster, en de roestvrijstalen vetfilterbox kunnen gewoon in de afwasmachine worden gereinigd.

Prijzen Miele keukenapparatuur

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle Miele keukenapparatuur zoals ovens, stoomovens, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, koelkasten, vriezers, magnetrons, koffiemachines en wijnklimaatkasten. Maar ook wasmachines, wasdrogers en stofzuigers maken deel uit van van ons assortiment. In onze keukenshowroom vindt u een groot aantal luxe keukens met Miele apparatuur. Keukens die zijn voorzien van inbouwapparatuur van andere merken kunnen uiteraard ook geleverd worden met Miele apparatuur.

Het complete assortiment Miele keukenapparatuur is bij ons onderverdeeld in 11 verschillende categorieën:

Onze ervaren adviseurs hebben in de loop der jaren al duizenden apparaten van Miele verkocht en kunnen u dus uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een wandafzuigkap of voor afzuiging in het werkblad? En gaat uw voorkeur uit naar een inductiekookplaat of heeft u toch liever een gaskookplaat? Wij vertellen u de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat uj een Miele apparaat kiest dat volledig aansluit bij uw wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor u meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms. Maak voor advies over een complete Miele keuken een afspraak met een keukenspecialist bij één van onze vestingen.

Miele voor de laagste prijs

Miele voor de  laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de huishoud en keukenapparaten van Miele door ons groot wordt ingekocht profiteert u van mooie kortingen. U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze innovatieve, nieuwe kookapparatuur voor een perfect gestroomlijnde design keuken dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo bent u altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Miele keuken met 5 apparaten kopen voor extra garantie

Keukenstijlen

Een moderne keuken, een landelijke keuken of juist een designkeuken – welke keukenstijl spreekt u aan? Voor het kiezen van uw droomkeuken kunt u kiezen uit verschillende soorten keukenstijlen. Elke stijl geeft uw keuken een andere uitstraling. Deze uitstraling kunt u natuurlijk naar eigen wens aanpassen, zodat u de keuken krijgt die perfect bij u en de woning past. Om u te helpen kiezen hebben we hieronder een aantal stijlen op een rijtje gezet. Welke keukenstijl spreekt u het meeste aan? Welke stijl u ook kiest, het is goed te weten dat alle keukens in onze showroom leverbaar zijn met Miele apparatuur. Onze keukenadviseurs geven u daarom graag advies over zowel de keuken als de Miele-apparatuur. Voor het kiezen van de juiste keukenapparatuur wordt hierbij goed gekeken naar uw kookgedrag.

Moderne Miele keuken
De moderne keuken

Loopt u warm voor een trendy design, dan houdt u ongetwijfeld van moderne keukens. Een moderne keuken combineert optimaal gebruiksgemak met een strak design. Deze keuken ademt een luxueuze sfeer uit. Door gebruik te maken van opvallende kleuren en bijzondere details is er nog steeds voldoende ruimte voor speelse elementen. De tijdloze uitstraling zorgt er bovendien voor dat u jarenlang kunt genieten van dit type keuken.

Landelijke miele keuken
De landelijke keuken

Houdt u van een robuuste, warme uitstraling dan zult u zichtin een landelijke keuken direct helemaal thuis voelen. De keukenindeling is vaak ruim en groots opgezet, wat een landelijke keuken vormt tot een echte leefkeuken waar iedereen graag samen wil komen. In combinatie met houtkleur of lichte gekleurde keukenkastjes zorgt dit voor een warme sfeer. Voor het aanrechtblad van een landelijke keuken ziet u naast hout ook vaak composiet en graniet materialen terugkomen. Het echte landelijke gevoel wordt hierdoor benadrukt.

Design keuken met Miele apparatuur
De design keuken

Design keukens kenmerken zich door hun stijlvolle, strakke en minimalistische uitstraling. Bovendien wordt er in design keukens vaak gebruik gemaakt van gewaagde kleur- en materiaalcombinaties. Bij dit type keuken is alles tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur krijgt koken in een design keuken een heel nieuwe betekenis. Bent u op zoek naar een opvallende, unieke en tegelijkertijd minimalistische keuken in uw woning? Dan biedt deze keukenstijl volop mogelijkheden!

Luxe keuken met Miele apparatuur
De luxe keuken

Luxe keukens onderscheiden zich door een combinatie van hoogstaande materialen en moderne apparatuur. Dat maakt de luxe keuken het exclusieve pronkstuk van uw woning! Dankzij de nieuwste technologieën kunt u gerechten en drankjes zonder moeite bereiden. Omdat een luxe keuken vaak wat meer ruimte in beslag neemt en is voorzien van luxe apparatuur, vraagt dit type keuken wellicht iets meer van uw budget. Hier krijgt u dan wel een exclusief en kwalitatief ontwerp voor terug!

Tijdloze Miele keuken
De tijdloze keuken

Bij een tijdloze keuken worden er veelal vormen en materialen gebruikt die door de jaren heen actueel blijven. U bent dan niet na een jaar al weer op uw nieuwe keuken uitgekeken en kunt eindeloos van uw keuken genieten. Zowel de landelijke keukens als moderne keuken zijn in een “tijdloos” ontwerp leverbaar. Uiteraard zijn al de tijdloze keukenopstellingen bij Bemmel & Kroon voorzien van de modernste materialen, technieken en keukenapparaten. Een tijdloze keuken is een veilige investering en biedt vaak meerwaarde voor uw woning.

Tijdloze keuken met Miele apparatuur
De greeploze keuken

Greeploze keukens zien er niet alleen strak uit, maar zijn ook erg functioneel. Keukengrepen zijn door integratie van nieuwe technieken – zoals soft-motion en tip-on – overbodig geworden. Maakt een greeploze keuken compleet met onder andere energiezuinige keukenapparatuur van Miele. En wat denkt u van de Quooker die u direct van kokend water voorziet? U kunt uw keuken met verschillende apparaten naar keus uitbreiden.

Houten Miele keuken
De houten keuken

Een houten keuken geeft uw interieur een warme en knusse uitstraling. Hout leeft en is duurzaam, waardoor uw keuken een ‘groen’ karakter krijgt. Mensen kiezen tegenwoordig niet zonder reden steeds vaker voor een keuken van hout. Keukens van hout vormen onmiskenbaar een trend. Denk hierbij aan keukens van doorleefd hout en keukens van steiger hout. In zowel kleur, houtsoort, afwerking als keukenstijl vindt u bij Bemmel & Kroon een grote diversiteit.

Miele hoogglans keuken
De hoogglans keuken

Hoogglans keukens vindt u bij Bemmel & Kroon in alle gewenste opstellingen, kleuren, maten en prijsklassen. Dit type keuken is helemaal van deze tijd en geeft een chique aanzien. De weerspiegeling in de laklaag zorgt voor een ruimtelijk effect. Een witte hoogglans keuken in combinatie met Miele inbouw inbouwapparatuur en een granieten aanrechtblad is het toonbeeld van luxe. Geeft u de voorkeur aan een eigentijdse stijl, kies dan voor felgekleurde keukendeurtjes met hoogglans. Een keuken van dit type heeft allure en past helemaal bij deze tijd.

Tv-chef Roberta Pagnier kookt met Miele apparatuur

Koken met Miele

Kijk ook eens naar de video’s Tv-chef Roberta Pagnier. Roberta deelt hierin haar favoriete recepten en laat zien hoe u deze gemakkelijk en snel – met behulp van de keukenapparaten van Miele – kunt bereiden. Zo kookt ze onder andere een heerlijk voorgerecht, een compleet hoofdgerecht en een lekker zoet dessert. Dit doet zij met een oven, oven met magnetron, combi-stoomoven, stoomoven en inductiekookplaat.

Potje van passievruchten met vanillesaus

Potje van passievruchten met vanillesaus

Tortilla met aardappel en uitgebakken chorizo

Tortilla met aardappel en uitgebakken chorizo

Rosbief met geroosterde aardappelen en remouladesaus

Rosbief met geroosterde aardappelen en remouladesaus

Cobbler van bosbessen, cranberry's en salie

Cobbler van bosbessen, cranberry's en salie

Gepocheerde eieren met veldsla

Gepocheerde eieren met veldsla

Zeebaars met kruidenkorst

Zeebaars met kruidenkorst

Zelf al keukeninspiratie opdoen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe Miele keuken? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het samenstellen van een keuken via onze informatie pagina “Keukens”. U vindt hier informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste Miele keukenapparatuur. Een nieuwe keuken moet er immers niet alleen mooi uitzien, maar moet tevens functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een nieuwe keuken.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukendeurtjes, lastruimte en lades, keukenbladen en grepen en knopjes kunnen wij uw droomkeuken altijd ontwerpen.

Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: