Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Miele inbouw koffiemachines

Miele inbouw koffiemachines

(5)

Op zoek naar een Miele Inbouw Koffiemachine? Een inbouwkoffiemachine van Miele kun je optimaal in het design van je keuken integreren. Zo kun je thuis genieten van een perfect kopje koffie. Miele inbouw koffiemachines met een koffiebonen maalsysteem zorgen voor een intens koffiearoma. De inbouw-koffiemachine met Nespresso-systeem voor ongecompliceerd comfort en genot in één capsule. Een inbouw koffieautomaat staat superstrak in iedere keuken. Geniet van heerlijke espresso, koffie verkeerd, cappuccino, caffè latte en latte macchiato.

Miele CVA7440OBSW
 • Nishoogte45 cm
 • Inhoud waterreservoir2 l
 • Bediening via appJa
Miele CVA7440CLST
 • Nishoogte45 cm
 • Inhoud waterreservoir2 l
 • Bediening via appJa
 • Nishoogte45 cm
 • Inhoud waterreservoir2 l
 • Bediening via appJa
3199,-
Prijs na korting 2879,10
Leverbaar op bestelling
 • Nishoogte45 cm
 • Inhoud waterreservoir2,7 l
 • Bediening via appJa
3399,-
Prijs na korting 3059,10
Leverbaar op bestelling
 • Nishoogte45 cm
 • Inhoud waterreservoir2,7 l
 • Bediening via appJa

Miele inbouw-koffiemachines in beeld

Geniet van de meest aromatische koffiespecialiteiten met een Miele-inbouwkoffiemachine

OneTouch for Two-functie

Nieuwe Miele-inbouwkoffiemachines met OneTouch en OneTouch for Two-functie
Met de OneTouch for Two-functie maakt de koffieautomaat gelijktijdig twee kopjes koffie, cappuccino, of espresso of twee glazen Latte Macchiato. De warme drankjes worden automatisch bereid, zonder dat de kopjes of glazen verschoven hoeven te worden.

Inbouwkoffiemachines met Nespresso-systeem

Inbouwkoffiemachines van Miele met Nespresso®-systeem
Met een Miele inbouw-koffiemachine heb je altijd een perfect kopje smaakvolle koffie naar je persoonlijke voorkeur. Je kunt hierbij eenvoudig kiezen uit 16 verschillende koffievariëteiten.

Highlights – Miele inbouwkoffiemachines

Geniet van de meest aromatische koffiespecialiteiten met een Miele-inbouwkoffiemachine

OneTouch en OneTouch for Two

Dubbel genieten van de ultieme vorm van smaak
Met de One Touch for Two-functie kun je met een druk op de knop twee heerlijke koffiespecialiteiten bereiden. De warme drankjes – waaronder twee cappuccino, koffie, espresso of twee glazen Latte Macchiato – worden automatisch bereid, zonder dat de kopjes of glazen verschoven hoeven te worden.

EasyClick-melksysteem

Eenvoudig aansluiten van het melksysteem
Het comfortabele EasyClick-melksysteem kan heel snel en eenvoudig worden vastgeklikt aan de voorkant van het apparaat en weer worden verwijderd. De koffiemachines hebben naast het EasyClick-melksysteem nog een vernieuwing: het melkreservoir is van hoogwaardig glas. Daardoor is het niet alleen eenvoudig te reinigen, maar is de hoeveelheid melk ook duidelijk zichtbaar.

CupSensor

Altijd de ideale afstand
Met de unieke CupSensor wordt koffie bereiden nog makkelijker. De CupSensor herkent namelijk de hoogte van het kopje of glas en brengt de uitloop automatisch in de juiste positie. Hierdoor wordt het spatten van koffie en melk voorkomen en worden een perfecte koffietemperatuur en mooie crèmelaag gegarandeerd. Na de bereiding gaat de schenktuit een centimeter naar boven zodat de uitloop helemaal schoon blijft.

AromaticSystem

Doordachte filtertechniek
Het filtersysteem beschikt over een filterkamer, die uitzet wanneer er water instroomt. Hierdoor worden de gemalen koffie en het water intensief gemengd en ontstaat er een nog sterker aroma. Nadat de koffie en het water gemengd zijn, daalt de waterdruk en krimpt de filterkamer. Je kunt vervolgens genieten van een heerlijk kopje koffie met meer aroma en smaakbeleving.

ComfortDoor

Gepatent.deursysteem met volledig openklapbare deur
De gepatenteerde ComfortDoor1: Alleen bij Miele-koffiemachines kun je de deur helemaal naar links openslaan om bijvoorbeeld het uitneembare waterreservoir, het reservoir voor koffiebezinksel en het afvalreservoir eenvoudig uit te nemen.

Automatisch spoelen melkleiding

Maximale hygiëne
Na elke melkbereiding met de inbouwkoffiemachine wordt de melkleiding automatisch gereinigd met water uit het waterreservoir. Voor optimale hygiëne in een handomdraai.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Koffiemachines alle inbouw- en vrijstaande koffiemachines. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: