Keuken 1400210 - Hoogglans eilandkeuken met greeplijsten
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400210

Moderne keuken met glazen fronten

Een moderne witte keuken met een tegen de wand geplaatst spoeleiland. De hoogglans fronten van deze opstelling zijn gemaakt van organisch glas, en voorzien van brede zwarte opleggrepen. Samen met het donkere matte werkblad van keramiek, dat is voorzien van een zwarte marmer print, geeft het deze keuken haar luxe uitstraling. Op het gebied van interieurstyling is ook aan alles gedacht in deze keuken. Zo zijn er twee legplanken aan de muur bevestigd. Hier kunt u uw mooiste servies, kruiden of kookboeken plaatsen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne hoogglans keuken is voorzien van de nieuwste Whirlpool apparatuur. Hierdoor is deze keukenopstelling van alle gemakken voorzien. De inbouwapparatuur, keukenopstelling, gebruikte materialen en kleur zijn bij een keuken van Bemmel & Kroon naar wens aan te passen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met een adviseur te bespreken.

Whirlpool apparatuur

Onze klanten aan het woord

Mooie keuken

We hebben een mooie keuken gekocht bij B en K. We zijn netjes geholpen door de verkoop medewerker die goed verstand van zaken heeft, en de keuken is zonder incidenten en op tijd geplaatst. We zijn er erg blij mee en zouden zeker terug gaan bij B en K. Ik raad iedereen aan hier je keuken aan te schaffen.

S.W. van Bodegraven

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies