Keuken 1400214 - Hoogglans keuken met spoel- kookeiland en hoge kasten
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400214

Hoogglans eilandkeuken met zitje

Het kookeiland van deze strakke moderne keuken, met in hoogglans gelakt front, heeft een composiet keukenblad. Dit grijze werkblad sluit perfect aan bij kleur van de luxe inbouwoven uit de ArtLine van Miele. Met een zitje aan het keukeneiland, is het ook de ideale keuken om lekker in te ontbijten of ’s avonds te borrelen. De in RVS uitgevoerde opleggrepen zorgen ervoor dat de lijnen strak blijven. En door de hoge wandkasten aan een kant en een zwevende hangkast aan de andere kant heb je een hoogglans keuken die net weer even anders dan anders is.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken is voorzien van luxe Miele apparatuur volgens de laatste trends. Let bijvoorbeeld eens op de design afzuigkap boven de inductie kookplaat. Kom voor meer informatie over deze keuken gerust langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Bemmel & Kroon helpen u graag verder.

Miele inbouwapparatuur

Onze klanten aan het woord

Nieuwe keuken

We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Zijn daar heel goed geholpen met het maken van de juiste keuzes voor onze keuken. Het leveren en plaatsen is helemaal volgens planning verlopen. Het resultaat mag er zijn, we zijn er super blij mee.

C Kinkel

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies