Keuken 1400212 - Moderne eilandkeuken met kastenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400212

Ruime open eilandkeuken

Een grote leefruimte met een open keuken vraagt om fraai afgewerkte kasten. Daarnaast moet de keuken snel en makkelijk op te ruimen zijn. Deze eilandkeuken met zitgedeelte heeft het allemaal. Het kookeiland van deze moderne eilandkeuken is greeploos uitgevoerd en afgewerkt met een massief houten donker werkblad, dat veel werkruimte biedt. De fronten van de hoge wandkasten met inbouwapparatuur zijn van kunststof. Deze hebben niet alleen een prachtige warme print maar zijn ook perfect afgewerkt. Dankzij het contrast in materialen ontstaat een warme designuitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
Met twee ruime ovens en luxe koel- en vriesapparatuur ingebouwd in de hoge keukenkasten, een ruime inductie kookplaat en inbouw vaatwasser in het eiland, is deze keuken van alle gemakken voorzien. Koken wordt in deze luxe keuken met Bauknecht inbouwapparaten een waar genot.

Bauknecht appartuur

Onze klanten aan het woord

Hele goede service

Keuken! Hele goede service. Zowel de adviseur(dacht heel goed mee) als de monteur, deze heeft keihard gewerkt om de keuken snel en mooi af te leveren. Ze kwamen zelfs de oude keuken apparatuur en het verpakkingsmateriaal ophalen:)

Tessa Vosters

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies