Keuken 1400205 - Mat zwarte keuken met kookeiland en zitgedeelte
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400205

Mat zwarte moderne woonkeuken

Met zijn matgelakte zwarte fronten, greeploos design en geïntegreerde inbouwapparatuur staat deze moderne keuken in het middelpunt van de belangstelling. Rust en luxe zijn de eerst woorden die bij u opkomen als u naar deze prachtige woonkeuken met kookeiland kijkt.

De losse keukenelementen passen met gemak in alle soorten ruimtes. Door de hoge keukenkasten en vele laden is er genoeg opbergruimte voor al uw borden en pannen. Daarnaast is er zitgedeelte om gezellig bij het kookeiland aan te schuiven. Ideaal om gezellig samen te ontbijten of tijdens het koken met familie de gebeurtenissen van de dag te bespreken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze matzwarte woonkeuken beschikt over keuken- en inbouwapparatuur van AEG en een design afzuigkap van Neff. Alle apparatuur, de opstelling en kleur kunnen naar wens worden aangepast.

AEG logo

Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over het aankoop en plaats proces van a tot z. Bij de aankoop zijn we kundig geholpen, zonder te proberen ons te verleiden ver boven ons budget aan te kopen. Echt advies op maat. Gezien het nieuwbouw betrof, liet e.e.a. nog op zich wachten, maar ook hierin zijn ze flexibel en denken mee...

R.L.S.

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies