Header keuken 1400034
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400015

Keuken met kookeiland en zitgedeelte

Contrast in kleur en materiaal geeft deze moderne keuken een warme designuitstraling. De kunststof fronten zijn uitgevoerd in Terragrijs en Brown leer. Het werkblad van het kookeiland en spoelgedeelte is van bruin composiet en een deel van de achterwand en de open wandkastjes hebben een mooie natuurlijke houtstructuur. Het kookeiland van deze met strakke greeplijsten uitgevoerde moderne keuken is voorzien van een gezellig zitgedeelte.

Deze keuken is ideaal voor wie graag wat mensen om zich heen heeft tijdens het koken. Aan het zitgedeelte is genoeg plek om onder het genot van een wijntje bij te praten tijdens het koken. Maar ook voor het ontbijt of een snelle maaltijd met een klein gezelschap is deze plek ideaal.

Inclusief keukenapparatuur
Deze eiland keuken in warme kleuren is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat met ingebouwde afzuigunit, koel/vries combinatie en een oven.
Siemens keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Expertise en meedenken

Na het bezoeken van 3 andere keukenzaken voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bemmel en Kroon te Cruquius terecht gekomen. Hier konden wij snel terecht en werden tevens heel goed en uiterst vriendelijk ontvangen door Esther. Wat ons met name opviel was het brede scala aan mogelijkheden, de diepte waarin er met ons werd meegedacht en de bereidwilligheid het tot stand brengen van onze wensen in een realistisch en betaalbare keuken...

Fam. Edelstijn

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies