Header keuken 1400038
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400011

Design keuken met spoeleiland

Een grote leefruimte met een open keuken, vraagt om een fraai design. Deze stoere keuken met spoeleiland is daarom voorzien van een dik werkblad met de uitstraling van geoxideerd staal. Bij het zitgedeelte van het spoeleiland loopt dit dikke werkblad over de kopse kant van het aanrecht. De extra brede lades bij het kookgedeelte en de aansluitende wandkast zorgen voor een zee aan bergruimte.

Om de keuken een stoere en tegelijkertijd industriële sfeer te laten ademen is er boven het spoeleiland een stalen opbergrek geplaatst. Een robuuste keuken waar het niet alleen fijn koken is, maar waar u ook gezellig kunt bijpraten aan het zitgedeelte.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stoere moderne keuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, combi-stoomoven en een koeler.
Siemens keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Expertise en meedenken

Na het bezoeken van 3 andere keukenzaken voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bemmel en Kroon te Cruquius terecht gekomen. Hier konden wij snel terecht en werden tevens heel goed en uiterst vriendelijk ontvangen door Esther. Wat ons met name opviel was het brede scala aan mogelijkheden, de diepte waarin er met ons werd meegedacht en de bereidwilligheid het tot stand brengen van onze wensen in een realistisch en betaalbare keuken...

Fam. Edelstijn

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies