Header keuken 1400013
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400035

Industriële keuken met composiet werkblad

De sherwood bronx houtlook fronten van deze industriële keuken hebben een voelbare en zichtbare houtstructuur. De warme houtkleur is bij deze keuken gecombineerd met een 6 cm. dik werkblad uitgevoerd in de grijs composiet.

Een ruim fornuis van Smeg, blauw verlichte zwarte glaskasten en een zeer ruime kastenwand met stijlvolle industriële fronten maken deze ruime leefkeuken compleet.

Inclusief keukenapparatuur
Alle apparatuur in deze ruime leefkeuken, van het fornuis tot de schouw afzuigkap, de koelkast en een vaatwasser, is van het kwaliteitsmerk Smeg.

Onze klanten aan het woord

Alles liep heel erg soepel!

Ik was al meerdere keuken winkels geweest voor ik over Bemmel & Kroon gelezen heb. De verkopers van de andere keuken winkels gaven geen duidelijke offerte, deden geen moeite om mee te denken of zij wilden eerste zeker weten of wij bij hun winkel onze keuken wilden kopen, zonder een offerte geven of opties laten zien. Bij Bemmel en Kroon, de heer Martin van Duiven zat rustig met ons en liep alle onze wensen door...

J.Y. Lee

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies