Header keuken 1200381
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400070

Keuken met rustiek landelijk front

Landelijke keukenopstelling gebaseerd op een mat gelakt rustiek front met verticale lamellen in de kleur steen grijs. De nostalgische fronten zijn voorzien van een metalen bootgreep. Een 6 cm dik granieten werkblad maakt deze nostalgische boerenkeuken compleet. In deze 390 cm lange rechte keuken wordt de landelijke dorpse charme gecombineerd met hedendaags gebruiksgemak.

Inclusief keukenapparatuur
Deze rechte opstelling in plattelandsstijl is uitgevoerd met de volgende Smeg keukenapparatuur: combimagnetron, koelkast, vaatwasser, inbouw afzuigunit en kookplaat.

Onze klanten aan het woord

Meer dan tevreden

Na diverse offertes opgevraagd te hebben zijn wij langs geweest bij Bemmel & Kroon. Naast een klantvriendelijk ontvangst was hun offerte scherper dan de concurrentie met voor ons interessantere apparatuur. Het plaatsen van de keuken is ook naar wens verlopen. Binnen een dag stond alles! We zijn meer dan tevreden.

M. Leeflang

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies