Header keuken 1202008
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400088

Moderne hoekkeuken met composiet aanrechtblad

Moderne tijdloze hoekkeuken met kastenwand. Deze eigentijdse keuken is voorzien van een composiet aanrechtblad. De hoekopstelling is wit uitgevoerd en de symmetrie met de bovenkastjes en kastenwand van hout zorgt voor rust. Alles in deze keuken is in balans. Koken in een kookvertrek als deze is puur genieten.

Inclusief keukenapparatuur
Dit tijdloos keukenontwerp is uitgevoerd met de volgende Whirlpool keukenapparatuur:  kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven en combimagnetron. Koken in een keuken als deze wordt elke dag genieten.

Onze klanten aan het woord

Fantastische service

Onlangs heb ik me georiënteerd op de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij Bemmel & Kroon wist ik meteen dat ik aan het goede adres was. De keukenadviseur begreep heel goed waar ik naar op zoek was en dacht met me mee over praktische en slimme oplossingen. Door samen alle facetten van een keukenontwerp door te nemen voelde ik me begrepen, gehoord en ...

D. Roosenburg

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies