Header keuken 1202039
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400093

Houten hoekkeuken met granieten werkblad

Ruim opgezette houten hoekkeuken voorzien van karakteristiek hout fineer fronten voor een warme en eigentijdse uitstraling. Dit houten front is perfect toepasbaar in zowel een moderne als klassiek ingerichte woning en is leverbaar in meerdere hout en gelakte kleuren. De hoekkeuken is uitgevoerd met granieten werkblad. Afmetingen 330 x 315 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken in hoekopstelling is uitgevoerd met de volgende ATAG keukenapparatuur: kookplaat, inbouw afzuigkap, oven, koeler en vaatwasser. Koken in een keuken als deze wordt zonder twijfel een koud kunstje.

Onze klanten aan het woord

perfect!

Wij hebben een keuken gekocht en zijn hierbij uitstekend geholpen. Goede informatie en ons budget is gerespecteerd. Het heeft een prachtige keuken opgeleverd! De keuken kon snel worden geleverd en is volgens afspraak zonder problemen geplaatst. Het resultaat is een heerlijke keuken, met een prijs kwaliteit verhouding die naar onze mening meer dan in orde is. Koken is weer echt een feest!

de Jong

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies