Header keuken 1400032
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400017

Lange rechte keuken met kastenwand

De in donker Stahl uitgevoerde kunststof fronten en het in dezelfde kleur uitgevoerd keukenblad geven deze lange rechte keuken een moderne industriële uitstraling. Het contrast met de Oud eiken Barrique fronten en in zwart staal uitgevoerde open schappen versterken deze eigentijdse industriële look-and-feel. Door de brede laden bij de inductiekookplaat, de ruime hoeveelheid onder en bovenkastjes en de kastenwand beschikt u over voldoende opbergruimte voor al uw keukengereedschap.

De ruime hoeveelheid inbouwapparatuur waaronder een oven en een combi-stoomoven maken van deze keuken de favoriete plek voor elke thuiskok.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle rechte keuken met ruime kastenwand is uitgerust met de volgende Bosch inbouwapparatuur: vlakscherm afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, koeler 178 cm, combi-stoomoven en een oven.
Bosch keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Goede service

Wij zijn goed geholpen door Bemmel en Kroon. Alles is volgens ons wens verlopen en alle afspraken zijn nagekomen. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. De meerwerk en de montage is heel goed gedaan waardoor wij meteen de keuken konden gebruiken. Er is een kwaliteit volle keuken afgeleverd. Bedankt voor alles.

Halil Gurkan

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies