Header keuken 1400028
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400021

Design keuken met kookeiland

Deze greeploze design keuken kent veel prachtige contrasten. De keuken bestaat uit een sfeervolle in oud eiken uitgevoerde kastenwand en een glanzend wit kookeiland met een Hi macs werkblad. In het strakke, moderne kookeiland gaat een schat aan opbergruimte schuil. Op het kookeiland bevinden zich ook de in het werkblad verwerkte spoelbak en de inductiekookplaat. De keuken bevat o.a. luxe Miele apparatuur en is van alle gemakken voorzien.

Inclusief keukenapparatuur
Deze ruime woonkeuken met kookeiland is uitgerust met Miele apparatuur, een Avintage wijnkoeler en een Wave afzuigkap in de vorm van een lamp.
Avintage keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Goed

Een hoekkeuken aangeschaft en laten plaatsen. Zeer goed geholpen in de showroom. Er werd rustig de tijd voor ons genomen en het ontwerp van de keuken kregen we gelijk in 3D. Ook de order afhandeling is zeer goed, je krijgt je eigen login voor de site waar je alle details van je keuken kunt terug vinden. Levering en plaatsing netjes optijd. De chauffeur belt zelfs als hij ...

Bauke

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies