Header keuken 1400012
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400036

Industriële keuken met blue steel fronten

Deze industriële keuken is samengesteld uit een combinatie van blue steel kunststof fronten, een licht kunststof werkblad en een zwarte design wandschouwkap en bovenkastjes. Geniet van deze stoere keuken in combinatie met industrial accenten en stijlvol verlichte glaskasten.

Op de ruime 5 pits gaskookplaat van Boretti kunt u naar hartenlust al uw favoriete gerechten bereiden. Met deze gewaagde moderne keuken haalt u een echte blikvanger in huis!

Inclusief keukenapparatuur
Deze industriële rechte keukenopstelling is uitgerust met de volgende Boretti apparatuur: vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en een wandschouw afzuigkap.
Boretti keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Keukenspecialist

Ik had nog nooit van B&K gehoord maar kreeg een tip van een buurman. We waren reeds bij andere keukenzaken gaan orienteren. Wij zijn daar gaan kijken en wat ons direct opviel was het specialisme wat ze daar uitstralen. Omdat er zoveel keus is is het belangrijk om gewezen te worden op de diverse voor- en nadelen van de onderdelen van een keuken. Onze verkoper was een specialist die ons geduldig alles uitlegde...

A. Boekhorst

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies