Header keuken 1400023
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400025

Moderne eilandkeuken met zitgedeelte

Deze moderne eilandkeuken bestaat uit een combinatie van in mat lavazwart kunststof en warme hout gefineerde fronten. Het kook en spoeleiland heeft een warmgewalst RVS keukenblad en is voorzien van een zitgedeelte voor drie personen.

Deze open keuken zal de favoriete plek in huis worden, want door de warme kleuren en de bar is de keuken erg gezellig en ruimtelijk. Voor koks die graag uitgebreid koken zijn de grote inductiekookplaat, combi-magnetron en combi-stoomoven een echte must. Bovendien heeft u in de ingebouwde kastenwand en bovenkastjes voldoende opbergruimte zodat u alle benodigdheden tijdens het koken bij de hand heeft.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne luxe eiland keuken is uitgerust met de volgende Neff apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, combi-stoomoven en een koelkast.
Keukenapparatuur Neff

Onze klanten aan het woord

Hartelijke dank

Mede dank zij de goede raad en het meedenken van adviseur Per Vosters is mijn keuken prachtig geworden. Bovendien is de keuken perfect geinstalleerd door Age Boersma. Beide heren hartelijk dank. Dit bedrijf is een absolute aanrader.

K. Blom-van Biljouw

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies