Header keuken 1202023
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400096

Witte design keuken met RVS werkblad?

Design keuken in hoekopstelling voorzien van RVS werkblad in de afmetingen 295 x 305 cm. Deze ruime hoekkeuken oogt strak dankzij de combinatie van de hoogglans mat gelakte fronten en het uitermate hygiënische roestvrij stalen werkblad. Zowel voor de hobbykok als de professionele keuken zijn RVS werkbladen ideaal. Houdt u van strak design dan is deze keuken echt iets voor u.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoekkeuken met haar stijlvolle strakke vormgeving is uitgevoerd met de volgende ATAG keukenapparatuur: combimagnetron, kookplaat,  afzuigkap, koeler en vaatwasser.

Onze klanten aan het woord

Uitstekend geholpen

Bij Bemmel en Kroon binnen gestapt naar aanleiding van de goede recensies. Afspraak gemaakt,uitstekend geholpen door Mandy en gelijk een nieuwe keuken besteld. Keuken volgens afspraak geleverd en vervolgens geplaatst door een echte vakman. Kortom, van begin tot eind betrouwbaar, professioneel en alle goede ervaringen die we op internet hebben gelezen, zijn meer dan waargemaakt...

L.H. Brink

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies