Header keuken 1400002
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400045

Lavazwarte keuken met mat glazen fronten

In lavazwart uitgevoerde schitterende next125 keukencollectie is voorzien van een zitgedeelte met een elegante massief eiken houten bar. Ideaal voor een snel ontbijt of de kleine snack tussendoor, erg populair om lekker toe te kijken hoe er wordt gekookt of een wijntje te drinken. De functionele en stijlvolle hoge inbouwkasten bieden voldoende ruimte aan al uw keukenaccessoires.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle schiereiland keuken met in mat glas uitgevoerde fronten is uitgerust met de volgende apparatuur van AEG en Gaggenau: inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-stoomoven, oven en een Quooker 3-in-1 kraan.

Onze klanten aan het woord

Bijzondere goede service

Uitstekende informatie bij aankoop van de keuken. Alles werd duidelijk verteld en wij konden ook alle apparatuur bekijken alvorens te beslissen welke wij uiteindelijk kozen. Leverservice, montageservice en ophaalservice afval bijzonder goed geregeld. Van te voren mail ontvangen wanneer e.e.a. zou worden geleverd en weer zou worden opgehaald...

Ursula Bijlhouwer

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies