Header keuken 1300002
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400049

Design keuken met kooktafel

Deze next125 design keuken is voorzien van een Red Dot Award winnende kooktafel en wandhangende keukenkasten. De bekroonde kooktafel van next125 is het vrijstaande ”statement” midden in de keuken. Zijn licht schuin gestelde poten maken hem tot een puristische blikvanger en elegante werktafel. De vlak ingebouwde kookplaat zorgt ervoor dat het lijnenspel optimaal tot zijn recht komt.

Satijnlak van next125: het principe van keuze gevangen in fascinerende kleuren. De de NX 500 biedt een overweldigende bandbreedte van maar liefst 28 kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique – prikkelen de combinatie en bieden ruimte voor een persoonlijke interpretatie van de keuken. De keuken

Deze next125 keuken is alleen te bezichtigen in onze showroom in Zoeterwoude.
Ontdek de wereld van exclusief keukendesign in onze next125 premium brand store.

Inclusief keukenapparatuur
Deze design keuken met kooktafel en in lavazwart satijn uitgevoerde fronten is uitgerust met hoogwaardige Neff keukenapparatuur.

Onze klanten aan het woord

Alles liep heel erg soepel!

Ik was al meerdere keuken winkels geweest voor ik over Bemmel & Kroon gelezen heb. De verkopers van de andere keuken winkels gaven geen duidelijke offerte, deden geen moeite om mee te denken of zij wilden eerste zeker weten of wij bij hun winkel onze keuken wilden kopen, zonder een offerte geven of opties laten zien. Bij Bemmel en Kroon, de heer Martin van Duiven zat rustig met ons en liep alle onze wensen door...

J.Y. Lee

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies