Header keuken 1200382
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400074

Moderne witte keuken met kookeiland

Bij deze moderne witte opstelling met kookeiland wordt duidelijk dat er door het gebruik van verschillende materialen een rustige, warme, luxe uitstraling gecreëerd kan worden. Een hedendaagse keuken met wit front gecombineerd met een warme houtkleur en als contrast een composieten werkblad. Afmeting kastenwand 365 cm. Afmetingen schiereiland 245 x 100 cm.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze eigentijds uitgevoerde witte keuken met kookeiland is voorzien van de volgende moderne keukenapparatuur: koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, plafondunit, combi-stoomoven en combi/magnetron. Een eigentijdse eilandkeuken voor modern kookgemak.

Onze klanten aan het woord

nieuwe ervaring

Begin april heb ik bij Bemmel & Kroon een keuken gekocht op aanraden van vrienden. Het is me uitstekend bevallen. Klantvriendelijk, prima voorlichting,er werd in rust alle tijd genomen, alle afspraken zijn nagekomen, het montagebedrijf was meer dan geweldig. Ik zou dit bedrijf, Bemmel&Kroon, aan iedereen aanbevelen. Een eerlijk bedrijf en prijs/kwaliteit is meer dan oké...

Marianne Rommen

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies