Keuken 1400201 - Trendy witte hoogglans keuken met industriële elementen
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400201

Hoogglans keuken met industriële elementen

Contrasterende elementen in kleur en opstelling. Deze stijlvolle greeploos uitgevoerde keuken is door haar industriële elementen helemaal van deze tijd. Het spoel- en kookgedeelte heeft in wit hoogglans gelakte fronten. In combinatie met de zwevende zwarte werkbladen van composiet krijgt het geheel een luxe uitstraling waar u veel tijd in door wilt brengen.

Hangkasten met kunststof fronten in betonlook en het in zwart staal uitgevoerde wandrek geven deze moderne keuken een industriël tintje. De hangkasten en de design afzuigkap van Inventum zijn voorzien van led-lampjes voor extra verlichting tijdens het koken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoogglans keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Inventum. Bij elke keuken is deze inbouw- en keukenapparatuur aan te passen naar uw wensen en kookgedrag.

Inventum apparatuur

Onze klanten aan het woord

Perfect gegaan

Na diverse oriënterende gesprekken gekozen voor Bemmel & Kroon. De keukenverkoper heeft de tijd genomen om uitleg te geven over de diverse keukenonderdelen. We zijn tevreden over het advies en de uiteindelijke keuken. De keukeninstallateur, via Bemmel & Kroon heeft het werk perfect uitgevoerd, we zijn zeer te spreken over de installatie: de heren hebben alles keurig uitgevoerd.

Fam Soeltaansingh

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies