Keuken 1400209 - Industriële keuken in mat zwart uitgevoerd
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400209

Industriële mat zwarte keuken

Een industriële in mat zwart uitgevoerde keuken bestaande uit losse elementen waaronder een kookeiland. De matte vlak kunstof fronten in anti-fingerprint materiaal matchen perfect met het Fenix werkblad. Fenix is een maatwerkblad voor keukens met een extreem mat uiterlijk. De werkbladen op het kookeiland en de spoelunit hebben zodoende een strakke uitstraling en voelen zijdezacht aan. Haar industiële looks dankt deze greeploze keuken voornamelijk aan de zwarte stalen rekken boven het kookeiland. Deze keuken uit onze collectie is helemaal van deze tijd.

Inclusief keukenapparatuur
Ook alle inbouwapparatuur, de spoelbak en mengkraan zijn volledig afgestemd op de mat zwarte elementen van deze keuken. De in gun metal uitgevoerde spoelbak en mengkraan, zwarte inbouw koffiemachine en oven, stuk voor stuk lijken ze voor deze zwarte keuken gemaakt.

Pelgrim apparatuur Wave afzuigkap Novy kookplaat

Onze klanten aan het woord

Perfect gegaan

Nieuwe keuken is perfect geleverd . De keuken is geplaats door mark asselman. Wat een vak man er moesten leidingen bij gemaakt worden . Hij heeft alles keurig gemaakt. Wij bevelen hem van harte aan.

Legerstee

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies