Keuken 1400216 - Grijze landelijk moderne hoekkeuken met kader deurtjes
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400216

Grijze keuken in landhuisstijl

Grijs gelakte houtfineer kader fronten met zwarte keukenknoppen geven deze hoekkeuken een landelijke uitstraling. Hoge hangkasten boven de spoelbak met koperen mengkraan versterken deze landhuisstijl. Het dikke zwarte werkblad, dat is doorgetrokken op de achterwand, geeft de finishing touch. Door deze verschillende materialen heeft de keuken een luxe uitstraling waar u graag veel tijd in wilt spenderen. Brede en diepe lades en een extra wandkast met inbouwapparatuur zorgen ervoor dat u al uw spullen op kunt bergen en heerlijk kunt koken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze keuken is met een complete apparaten set van het merk AEG van alle gemakken voorzien. Elk keukenontwerp dat we bij Bemmel & Kroon maken, is volledig op maat. Bent u geïnteresseerd in deze keuken, maar in een andere opstelling. Onze ervaren keukenadviseurs vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

AEG logo

Onze klanten aan het woord

Keukenaankoop

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Door de verkoper werden we vriendelijk en vakkundig geïnformeerd. Ook dacht hij prima met ons mee. Ook later konden we met alle vragen/opmerkingen bij hem terecht en werden goed geholpen. Alles is goed en volgens afspraak verlopen. Zeer zeker een aanrader om bij bemmel en kroon een nieuwe keuken te kopen!

Marcel

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies