Header keuken 1400019
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400029

Saliegroene landelijke keuken

Met deze saliegroene keuken extra karakter.

De hoekopstelling zorgt voor een praktische indeling van uw keuken. Zo heeft u genoeg ruimte om te werken, schoon te maken en op te bergen. Met de klassieke Whirlpool oven en gaskookplaat bereidt u op een comfortabele manier de meest smaakvolle gerechten. Een ideale gezinskeuken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in saliegroen mat gelakte hoekkeuken is uitgerust met de volgende Whirlpool apparatuur: oven, klassieke schouw met inbouwunit, gaskookplaat, vaatwasser en een koelkast met vriesgedeelte.
Whirlpool keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Geweldig advies

Keuken gekocht, geweldig advies gekregen, de verkoper was terzake optimaal deskundig. Wij waren niet de makkelijkste klanten, maar niets was teveel. Afspraken levering en installatie tot op de dag en uur helemaal nagekomen. Montage perfekt, ook alles op afspraak, naar volle tevredenheid, totaal geen klachten...

B.M. Rijns

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies