Keuken 1400208 - Lichte modern landelijke hoekkeuken
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400208

Lichte modern landelijke hoekkeuken

In deze lichte modern landelijke hoekkeuken is het fijn vertoeven. Hoewel deze witte keuken ook met strakke gladde fronten geleverd kan worden is deze opstelling voorzien van kaderfronten. Dit in fris wit satijnlak gelakte kader front geeft deze keuken haar landelijke uitstraling. Het lichtgrijze kunststof werkblad maakt deze keuken samen met de stoere grepen van RVS tijdloos. Twee boven de spoelbak geplaatste planken bieden ruimte voor sfeervolle voorraadpotten of accessoires. Zo kunt u de hoekkeuken eenvoudig personaliseren.

Inclusief keukenapparatuur
Deze tijdloze moderne keukenopstelling is voorzien van de nieuwste Bauknecht apparatuur. Hiermee is deze ruime hoekkeuken van alle gemakken voorzien. De inbouwapparatuur, keukenopstelling, gebruikte materialen en kleur zijn bij een keuken van Bemmel & Kroon echter altijd naar wens aan te passen.

Bauknecht appartuur

Onze klanten aan het woord

Prettige ervaring

Wij hebben een keuken gekocht. We hebben hele goede n prettige ervaring goed geholpen werd de tijd voor ons genomen niet opdringerig goed geluisterd naar onze wensen waar nodig goed advies gegeven. Was voor ons een prettige ervaring en zullen zeker anderen adviseren een kijkje te gaan nemen.

Marco Bek

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies