Keuken 1400215 - Houten hoekkeuken met massief houten fronten
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400215

Speelse landelijke keukenopstelling

Op ooghoogte geplaatste ovens, het witte composiet werkblad en wandschappen zijn slechts een paar details van deze speelse landelijke keukenopstelling. Een opvallende maar toch rustige keuken, door de combinatie van een wit keukenblad en houtfineer deurtjes met lamel verdeling en donkere keukengreepjes. De sfeer verhogende wandschappen en schouw in zelfde materiaal maken het een speelse landelijke keuken die gezien mag worden!

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keukens is voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG waarmee u met passie en plezier kunt koken. Liever een andere opstelling, kleur of apparatuur van een ander merk? Omdat elke Bemmel & Kroon keuken maatwerk is kan alles in deze keuken naar wens worden aangepast. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies en gratis 3D keukenontwerp.

ATAG apparatuur

Onze klanten aan het woord

Superblij

Wij hebben wederom een keuken bij Bemmel & Kroon gekocht en zijn wederom superblij met onze nieuwe keuken.

Ed Winter

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies