Keuken 1400200 - Modern landelijke schiereiland keukenopstelling
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400200

Modern landelijke schiereiland keuken

Luxe uitgevoerde moderne landelijke keuken in schiereiland keukenopstelling. Een opvallend werkblad van composiet, schittert in deze keuken. Het werkblad loopt zelfs door als achterwand. In zandgrijs mat gelakte kaderfronten geven deze keuken een landelijke touch.

De keuken is van alle gemakken voorzien en voor de apparatuur is een aparte wand samengesteld. Met deze keuken draait u uw hand niet meer om voor een snelle gemakkelijke ovenschotel. De inductiekookplaat met tiptoetsen maakt het koken een eitje!

Inclusief keukenapparatuur
Deze tijdloze keuken is voorzien van de nieuwste Neff apparatuur. Bij elke keuken is deze inbouw- en keukenapparatuur aan te passen naar uw wensen en kookgedrag.

Neff apparatuur

Onze klanten aan het woord

Alles top

Wij hebben een keuken bij Bemmel & Kroon gekocht en zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geadviseerd zijn, alsmede over de prijs, levertijd, montage en nazorg. Alles top!

M. Andriessen

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies