Header keuken 1202013
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400101

Landelijke keuken in modern jasje

Een sfeervolle landelijke keuken in een prachtig modern jasje. Door landelijke accenten zoals kaderdeurtjes en een robuuste werkblad is deze moderne keuken zowel toe te passen binnen een landelijk als een modern interieur. De speelse rechte opstelling met schiereiland is 365 cm lang. Inclusief Bauknecht apparatuur om uw kookplezier helemaal compleet te maken.

Complete keuken inclusief apparatuur
Deze eigentijdse landelijke keukenopstelling wordt compleet geleverd inclusief de volgende Bauknecht keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron en stoomoven.

Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden over Bemmel en Kroon

We zijn zeer tevreden over Bemmel en Kroon. De schreeuwerige rode en gele kleuren van de advertenties schrikken wellicht een beetje af, maar binnen is het een prettige winkel. We zijn goed geholpen bij de keuze van onze keuken. De verkoper (Satisch) had goede tips en was zeer behulpzaam. De gemaakte tekeningen (3D) geven een goed beeld van ...

Marc S.

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies