Leverancier van ATAG keukenapparatuur
ATAG logo

ATAG: premium keukenapparatuur met Nederlands design

ATAG is een Nederlandse fabrikant van premium keukenapparatuur. Al meer dan 70 jaar maken ze hoogwaardige apparatuur met oog voor design, innovatie en duurzaamheid. ATAG heeft een breed assortiment aan producten, waaronder kookplaten, ovens, magnetrons, afzuigkappen, koelkasten, vaatwassers en inbouw koffiemachines. Met deze keukenapparatuur voor echte kookliefhebbers maak je van jouw keuken de fijnste plek in huis.

ATAG apparatuur

Laat je culinaire talenten zien met de apparatuur van ATAG. Keukenapparaten die jou optimaal laten genieten van het koken, bereiden en experimenteren in jouw gepersonaliseerde keuken. Ongeacht of je nu een eenvoudige maaltijd of een uitgebreid diner voor je vrienden en familie bereidt. Dus ben je op zoek naar een nieuwe inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser of andere inbouw apparatuur? Bij Bemmel & kroon koop je de complete collectie voor de scherpste prijs!

ATAG inductiekookplaat met Celsius°Cooking.

ATAG Celsius°Cooking

Een kookplaat is het hart van je keuken, waar je al je culinaire creaties tot leven brengt. Met een kookplaat van ATAG kun je koken met precisie en passie. Voorzien van de nieuwste technologieën en functies tillen hun kookplaten je kookervaring naar een hoger niveau. Zo is de ATAG inductiekookplaat met Celsius°Cooking een van de meest innovatieve kookplaten op de markt. Want met deze kookplaat stel je de temperatuur per kookzone tot op de graad en seconde nauwkeurig in.

Zo kun je smelten op 45°C, sudderen op 90°C, sauteren op 164°C of braden op 221°C. Dit geeft je meer controle en flexibiliteit over je gerechten, en zorgt voor een optimale smaak en textuur. Ook heeft de inductiekookplaat met Celsius°Cooking een TFT touchscreen bedieningspaneel. Hiermee bedien je de kookplaat eenvoudig en intuïtief.

Meer informatie over Celsius Cooking

De ATAG Elevate is de stilste kookplaat met afzuiging die er is.

Elevate kookplaat met afzuiging

De ATAG Elevate is de stilste kookplaat met afzuiging die er is. Het systeem maakt tijdens het koken minder dan 60 dB(A) geluid. Dat is zo stil dat je tijdens het koken normaal kunt praten terwijl je de pannen hoort borrelen, sissen en sudderen. En doordat de afzuiging in de kookplaat is verwerkt is een losse afzuigkap overbodig. Bij een keuken met een kookeiland geniet je hierdoor tijdens het koken van vrij zicht.

Daarnaast zijn de Elevate kookplaten uitgerust met het Celsius°Cooking systeem en Bridge inductie. Hierdoor geniet je met deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van complete vrijheid, controle en overzicht. De ATAG Elevate is met afstand het beste systeem om in alle rust de mooiste gerechten te creëren en jezelf als chef te overstijgen.

Meer informatie over de Elevate kookplaten

Design lijnen

Ontdek de MAGNA en MATRIX designlijnen.
Design gaat over de grote lijnen. Maar ook over de kleinste details. Over de perfecte afwerking van de kookplaat. Over het verfijnde parelmoer-effect in de ovendeur. Bij ATAG begrijpen ze dat. Daarom is hun MAGNA-lijn bekroond met meerdere designprijzen. Maar ook hun MATRIX-collectie is een lust voor het oog. Het frame is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurstellingen en zo ontworpen dat de ovens naadloos op elkaar aansluiten. Design tot in de finesse.

MAGNA: design op topniveau

MAGNA: design op topniveau

Hoogwaardige materialen, luxe details en strakke lijnen. Bij het ontwerpen van hun MAGNA-lijn had ATAG maar één doel voor ogen: een premium collectie apparatuur creëren. Daarom trekt een MAGNA-keuken meteen je aandacht. Binnen de MAGNA-collectie heb je keuze uit een afwerking in Soft Black of Pearl Grey. Welke kleur je ook kiest, onder het stijlvolle exterieur schuilt een slimme binnenkant. Want bij ATAG zijn ze altijd op zoek naar nieuwe technieken die jou het koken makkelijker maken. Langzaam gegaarde eendenborst of zelfgemaakte yoghurt bereiden? Met keukenapparatuur uit de MAGNA-lijn wordt alles tot op de graad nauwkeurig bereid. Maar dan wel met minder handelingen en altijd een groots resultaat.

MATRIX: design tot in de puntjes

MATRIX: design tot in de puntjes

Robuust, industrieel en stijlvol. De MATRIX-collectie van ATAG maakt indruk. Kies uit een brede collectie apparaten. Van slimme ovens tot stijlvolle koffiemachines. Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurstellingen: tijdloos roestvrijstaal, modieus grafiet en stoer industrieel Black Steel. Hierbij valt het framedesign direct op. Want alles is zowel horizontaal als verticaal uitgelijnd. Wil je bijvoorbeeld twee ovens in je keuken, dan sluiten die bij MATRIX naadloos op elkaar aan. Wat je ook kiest, bij ATAG staat de smaak altijd voorop. Hun slimme stoomovens zorgen met een langzame bereiding voor sublieme gerechten. De gaspitten met krachtige wokvlam zorgen voor pijlsnelle smaakexplosies. En in de ongekend ruime ovens schuif je met gemak drie bakplaten aardappelen, groente en vis tegelijk.

Unieke ATAG garantie

ATAG is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Bij aanschaf van een tot drie inbouwapparaten krijg je 5 jaar ATAG garantie.Bij aanschaf van een tot drie inbouwapparaten krijg je 5 jaar ATAG garantie.

Bij aanschaf van een tot drie inbouwapparaten krijg je vijf jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie (volledige dekking van kosten) en drie jaar verlengde garantie (onderdelen en arbeidsloon zijn voor rekening ATAG, jij betaalt enkel voorrijkosten).*

Bij aanschaf van vier of meer inbouwapparaten krijg je 8 jaar ATAG garantie.Bij aanschaf van vier of meer inbouwapparaten krijg je 8 jaar ATAG garantie.

Bij aanschaf van vier of meer inbouwapparaten krijg je acht jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie (volledige dekking van kosten) en zes jaar verlengde garantie (onderdelen en arbeidsloon zijn voor rekening ATAG, jij betaalt enkel voorrijkosten).*

* Je dient de nieuwe ATAG apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via https://garantie.atagbenelux.com/.

ATAG keukenapparatuur kopen voor de laagste prijs.

Laagste prijs voor ATAG apparatuur

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de kookapparatuur van ATAG door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze premium keukenapparatuur van Nederlands design dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.
De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laagste prijzen. Neem voor een prijsopgave contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

ATAG in onze winkels

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle ATAG apparatuur. Keukenapparaten zoals kookplaten, ovens, afzuigkappen, vaatwassers en koelkasten. Maar ook combimagnetrons, wijnklimaatkasten en apparatuur van andere A-merken zijn in ons aanbod vertegenwoordigd. In onze showroom vind je een groot aantal keukens met ATAG inbouwapparatuur. Keukens die zijn voorzien van inbouwapparaten van andere merken kunnen uiteraard ook geleverd worden met keukenapparatuur van ATAG.

Apparatuur van ATAG en andere A-merken in één van onze winkels.Apparatuur van ATAG en andere A-merken in één van onze winkels.
Unieke showrooms met keukens en apparatuur onder één dak.Unieke showrooms met keukens en apparatuur onder één dak.

Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring met ATAG apparatuur en kunnen je dus uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Gaat jou voorkeur bijvoorbeeld uit naar een inductiekookplaat met een losse afzuigkap of heb je toch liever een kookplaat met geïntegreerde afzuiging? Wij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een apparaat kiest dat volledig aansluit bij jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze winkels. Maak voor advies over een complete keuken met ATAG apparatuur een afspraak met een keukenadviseur bij één van onze vestingen.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Contact

Heb je een vraag over ATAG keukenapparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een ATAG apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 64).

Reparatie van jouw ATAG inbouwapparaat nodig?
ATAG klantenservice biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw ATAG apparaten. ATAG klantenservice is telefonisch en online bereikbaar.