ATAG Elevate: de slimste kookplaat met de stilste afzuiging.

ATAG Elevate

De kookplaat met de stilste afzuiging.
De ATAG Elevate is de slimste kookplaat met de stilste afzuiging. Het systeem maakt tijdens het koken minder dan 60 dB geluid. Dat is zo stil dat je tijdens het koken iedereen verstaat en tegelijkertijd je pannen hoort borrelen, sissen en sudderen. Daarnaast is kookplaat uitgerust met het Celsius°Cooking™ systeem en Bridge inductie. Hierdoor geniet je met deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van complete vrijheid, controle en overzicht. De ATAG Elevate is met afstand het beste systeem om in alle rust de mooiste gerechten te creëren en jezelf als chef te overstijgen.

De meest efficiënte afzuiging

De meest efficiënte afzuiging

De ATAG Elevate kookplaat heeft een uniek gepatenteerd systeem dat de kookdampen zo efficiënt mogelijk afzuigt. Het afzuigsysteem maakt gebruik van neerwaartse luchtafvoer met een unieke toren. Deze verhoogde afzuigtoren brengt de ventilatieopeningen dichter bij de pannen waardoor de luchtstroom nog verder wordt geoptimaliseerd.

De dubbele motor, één voor iedere kant, zorgt voor een perfecte balans in afzuiging. Daarvoor het je bij het afzuigen van kookdampen en etensgeurtjes aan beide kanten net zoveel afzuigkracht. Dit is gecombineerd met de vier gelijke inductiezones waardoor je tijdens het koken van complete vrijheid en flexibiliteit geniet. Jij bent de chef ATAG zorgt voor de performance. Ongeacht waar je de pan neerzet.

De toren met afzuiging van de ATAG Elevate kan naar boven en beneden worden geschoven..

Hoog of laag, je hebt volledige controle

Heb je een mooi gerecht uit de stoomoven dat je alleen even wat wil aangrillen? Gebruik de Elevate dan in de lage stand van de afzuigmodule voor maximale performance en overzicht. Toch aan de gang met die mooie saus naast de verse tagliatelle? Zet de afzuigmodule dan in de hoge stand voor een efficiënte afzuiging met het laagste geluid te krijgen.

De ATAG Elevate inductiekookplaat is zo ontwikkelt dat jij zelf bepaalt hoe hij zijn werk moet doen. Uiteraard gebeurt dit met Synchro Start en Synchro control geheel automatisch. Maar dankzij de central touch bediening beheer jij ten alle tijden de instellingen. Zowel de standen als de positie van de afzuigmodule.

Met ATAG Celsius Cooking kan je temperatuur gestuurd koken.

Temperatuur gestuurd koken

De unieke ATAG Elevate kookplaten met afzuiging zijn standaard uitgerust met Celsius Cooking. Hiermee bereid je elk gerecht tot op de graad en op de seconde nauwkeurig. Wil je met het grootste gemak een mooie entrecote garen, of een gepocheerd ei tot in de perfectie bereiden? Dan helpt ATAG Celsius°Cooking je bij elke stap met duidelijke instructies en video tutorials.

Omdat je tot op de graad nauwkeurig kookt, lukt elk gerecht keer op keer perfect. Precies met de smaak en structuur die jij zoekt, precies afgestemd op wat jij wilt. Met ATAG Celsius Cooking kan geen gerecht meer mislukken.

Meer informatie over Celsius Cooking

De ATAG Elevate biedt tijdens het koken vrij zicht.

Vrij zicht tijdens het koken

Doordat de afzuiging in de kookplaat is afgewerkt is er geen vrijhangende afzuigkap meer nodig. Zonder afzuigkap boven de kookplaat in jouw kookeiland ervaar je vrij zicht tijdens het koken. Zo communiceer je makkelijker met je familie of vrienden aan tafel. Koken wordt hierdoor een gezellige en sociale activiteit.

Er is een Elevate inductiekookplaat voor elk keukenontwerp. Kies voor matzwart of voor een inductiemodel met RVS-zijprofielen. Of laat de kookplaat naadloos op het keukenblad aansluiten. Het is maar net waar je keukenhart sneller van gaat kloppen.

De Elevate kookplaat afzuiging gaat via luchtafvoer naar buiten of recirculatie.

Luchtafvoer naar buiten of recirculatie

Net als alle inductiekookplaten met afzuiging van ATAG kan ook Elevate kookplaat precies zo worden gemonteerd zoals jij dat wilt. Dit kan met een afvoer naar buiten of via recirculatie. Bij recirculatie wordt de afgezogen damp gefilterd door een combi-filter en daarna schoon weer in de ruimte teruggeblazen. Hierdoor worden zowel de geur als fijnstof gefilterd.

Uiteraard kan er ook worden gekozen voor een Plasmafilter wat zijn voordelen kan hebben in onderhoud en keuken ontwerpen. De Elevate heeft rekening gehouden met de diverse oplossingen voor het afvoeren van de damp. Stel de kookplaat via de settings in voor de gekozen afvoer. Dan ben je verzekerd van de meest efficiënte afzuigkracht en heb je de garantie dat dit tegen het laagste mogelijke geluidsniveau gebeurt. Want gezond koken is geventileerd en in rust koken.

De ATAG Elevate kookplaat met afzuiging is bekroond met de iF Design award 2022.

Bekroond met een design award

Het ontwerp van de Elevate kookplaat met afzuiging is in de designwereld niet onopgemerkt gebleven. Het design van de ATAG Elevate zorgt voor rust in je keuken en is daarmee een lust voor het oog. De efficiënte geïntegreerde afzuiging in de kookplaat met gepatenteerde oplossing is zowel een technisch hoogstaande oplossing als een schitterende design.

Naast de functionaliteit en de performance is de Elevate ook beoordeeld op zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve besturing. Al deze factoren hebben de juryleden van de iF Design overtuigd dat de ATAG Elevate de prestigieuze iF Design Award mag dragen.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9
Inductie kookplaten in één van onze winkels.

ATAG Elevate in onze winkels

Bekijk de ATAG Elevate kookplaten met afzuiging in één van onze winkels
In onze webshop vind je een totaalaanbod van huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur van ATAG. Heb je een vraag over de ATAG kookplaten met geïntegreerde afzuiging? Neem gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je de ATAG Elevate inductiekookplaat voor deze gaat kopen liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar je de kookplaten met geïntegreerde afzuiging kunt zien en aanraken. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van ATAG en andere Top-merken.