Met ATAG Celsius Cooking kook je op temperatuur.

Atag Celsius°Cooking

Koken op inductie met precisie.

Wil jij koken als een sterrenchef? Dat kan nu met de nieuwe ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking. Want met ATAG Celsius Cooking stel je de temperatuur van elke kookzone tot op de graad en seconde nauwkeurig in. Zo heb je overzicht en controle over je kookproces. De ATAG inductiekookplaten met Celsius Cooking zijn hiervoor zelfs bekroond met de prestigieuze iF DESIGN AWARD. Bij Bemmel & Kroon ontdek je wat celcius cooking van ATAG is en wat de voordelen van dit unieke kooksysteem zijn.

Met ATAG Celsius°Cooking kun je op temperatuur koken.

Wat is ATAG Celsius°Cooking?

ATAG Celsius°Cooking is een nieuwe standaard voor koken op inductie. Het is een inductiekookplaat die via Bluetooth communiceert met verschillende accessoires, zoals een thermometer, een sous-vide bak, een bakplaat en een chefspot. Deze accessoires geven je feedback over de temperatuur van je gerechten en helpen je om de juiste instellingen te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld water aan de kook brengen zonder dat het overkookt, of chocolade smelten zonder dat het verbrandt.

Het Celsius°Cooking systeem is bekroond met de prestigieuze iF Design Award voor zijn innovatieve ontwerp en functionaliteit.

Met ATAG Celsius Cooking kook keer op keer als een sterrenchef.

Tekens weer het resultaat van een topchef

Omdat je met het Celsius Cooking systeem van ATAG tot op de graad nauwkeurig kookt, lukt elk gerecht keer op keer perfect. Zo zijn de smaak en structuur telkens weer precies zoals jij die wenst en afgestemd op wat jij wilt. Met ATAG Celsius Cooking kan geen gerecht meer mislukken.

Op de Celsius°Cooking receptenwebsite van ATAG vind je video tutorials van honderden recepten.

Celsius°Cooking receptenwebsite

Via de Celsius°Cooking receptenwebsite helpt ATAG je met dit unieke kooksysteem graag op weg. Op hun website vind je dan ook video tutorials van honderden recepten. Ook begeleidt ATAG je hier stap voor stap bij het koken, waardoor je steeds nieuwe technieken ontdekt. Hierdoor bereid je met Celsius Cooking ingewikkelde gerechten alsof het niets is.

Inductiekookplaat met Celsius°Cooking

Nooit meer stress tijdens het koken

ATAG Celsius Cooking biedt je overzicht en controle tijdens het koken. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld nooit meer bang te zijn dat gerechten aanbranden of te gaar worden. Want waar je normaal de hele tijd zou controleren of de temperatuur waarop je kookt te hoog of te laag is, kun je er nu op vertrouwen dat het systeem de temperatuur precies regelt. Hoewel je nog steeds zelf kookt doe je dit nu met een nieuw niveau van ondersteuning. Dit resulteert in een geheel nieuwe kookervaring.

Zo koken je pannen met Celsius°Cooking niet meer over en kun je de tafel zonder stress mooi dekken. En dat allemaal terwijl het perfecte gerecht automatisch voor je wordt bereid.

De ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking zorgen voor temperatuurbeheersing.

Celsius°Cooking is veiliger en schoner

De ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking zorgen voor temperatuurbeheersing daar waar het nodig is. Hierdoor heb je nooit meer last van verbrande boter of olie. Ook wordt er altijd een veilige aansluiting op de bestaande elektrische groepenkast gemaakt. Bovendien zijn de kookplaten voorzien van een automatisch kinderslot en een stevige roestvrijstalen stootrand.

ATAG Celsius°Cooking is bekroond met de iF Design award 2022.

Bekroond met een design award

Het ontwerp van de ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking is in de designwereld niet onopgemerkt gebleven. Het design van ATAG Celsius Cooking zorgt voor veel extra gemak in je keuken en maakt het koken een stuk leuker. De efficiënte inductie kookplaat met gepatenteerde temperatuurbeheersing is zowel een technisch hoogstaande oplossing als een schitterende design.

Naast de functionaliteit en de performance is het systeem ook beoordeeld op zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve besturing. Al deze factoren hebben de juryleden van de iF Design overtuigd dat het ATAG Celsius°Cooking systeem de prestigieuze iF Design Award mag dragen.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9
Inductie kookplaten in één van onze winkels.

ATAG Celsius°Cooking in onze winkels

Bekijk de ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking in één van onze winkels
In onze webshop vind je een totaalaanbod van huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur van ATAG. Heb je een vraag over de ATAG kookplaten met Celsius°Cooking? Neem gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je de ATAG Celsius Cooking inductiekookplaat voor deze gaat kopen liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar je de inductiekookplaten kunt zien en aanraken. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van ATAG en andere Top-merken.