Keuken 1400213 - Landelijke hoekkeuken met paneel deurtjes en schouw
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400213

Landelijke keuken met inductie fornuis

Een tijdloze landelijke keuken met mat gelakte klassieke kaderfronten. Dankzij het zwarte inductie fornuis en het aanrechtblad van keramiek is deze keuken helemaal van deze tijd. Keramische keukenbladen zijn hard en krasbestendig. Door de hoge dichtheid zijn deze werkbladen bovendien erg hygiënisch en water- en kleurvast. Het zwarte vrijstaande inductie fornuis heeft 3 inductiekookzones en een multifunctionele oven van 91 liter. U bent hierdoor van alle gemakken voorzien in deze prachtige keuken.

Inclusief keukenapparatuur
Met een vrijstaand inductie fornuis van het merk Lancelotti en inbouwapparaten van Pelgrim is deze keuken een genot om in te koken. Heeft u liever een vrijstaand fornuis en apparatuur van een ander merk? Of een aangepaste opstelling in een andere kleur? Keukens van Bemmel & Kroon zijn maatwerk. Uw nieuwe keuken wordt hierdoor altijd afgestemd op uw wensen en de beschikbare ruimte.

Pelgrim apparatuur Lancelotti fornuis

Onze klanten aan het woord

Uiterst tevreden

Ik heb een goede ervaring met Bemmel & Kroon. Ik kreeg goed advies en ondersteuning. de verkoper was altijd aanspreekbaar en bereid te helpen daar waar nodig was. ook voor andere vragen was de administratie bereikbaar. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij mij op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. Ik ben uiterst tevreden.

R. Bontje

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies