Keuken 1400207 - Ruime landelijke eilandkeuken met fornuis
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400207

Ruime landelijke eilandkeuken met inductiefornuis

Deze uit losse elementen opgebouwde landelijke eilandkeuken is voorzien van gelakte kaderfronten met hout reliëf. Zowel het spoeleiland als de kookunit zijn voorzien van keramische werkbladen. Door het gebruik van tijdloze en duurzame materialen brengt deze keukenopstelling een warme sfeer in huis. Een echte leef keuken: het hart van een huis.

Zo hebben de keukenbladen een warme marmerprint en is de afzuigkap verwerkt in een modern klassieke schouw. Daarnaast beschikt deze keuken over vitrinekastjes en mooi uitgelichte vakken in het wandmeubel. Deze zijn ideaal om uw mooiste spullen te presenteren.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken met spoeleiland en deels open hoge kasten is uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur. Bij de aankoop van een een complete keuken inclusief apparatuur kan deze volledig op uw wensen en kookgedrag worden afgestemd. De mogelijkheden zijn hierbij enorm.

Onze klanten aan het woord

Keuken met kookeiland

Een keuken met kookeiland hebben we gekocht voor ons nieuwe appartement. Een groot assortiment om te kiezen. Een meedenkende verkoper die ons prima heeft geholpen. Het visueel maken van de te kopen keuken is een sterk punt. Ook montage is probleemloos verlopen. Raad Bemmel & Kroon van harte aan.

Gees van Duijvenbode

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies