Keuken 1400206 - Landelijke parallel opstelling met vitrine kastenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400206

Landelijke keukenopstelling met vitrine kasten

Bewerkte fronten en een klassieke schouw geven een landelijke twist aan deze keuken. De licht kleur van het kunststof keukenblad met marmerprint zorgt voor een mooi contrast met de blauwgrijze satijnlak van de fronten.

Een parallel keukenopstelling met hoge keukenkasten verzekerd u van voldoende opbergruimte voor al uw kookbenodigheden. Door voorraadpotten, mandjes en servies in de extra vitrine kastenwand wordt de landelijke uitstraling van deze keuken extra benadrukt.

Inclusief keukenapparatuur
Deze sfeervolle keuken is uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur van Zanussi. Omdat al onze keukens maatwerk zijn kan alle apparatuur naar wens worden aangepast.

Zanussi logo

Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over het aankoop en plaats proces van a tot z. Bij de aankoop zijn we kundig geholpen, zonder te proberen ons te verleiden ver boven ons budget aan te kopen. Echt advies op maat. Gezien het nieuwbouw betrof, liet e.e.a. nog op zich wachten, maar ook hierin zijn ze flexibel en denken mee...

R.L.S.

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies