Header keuken 1202034
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400082

Moderne keuken in tijdloos design

Moderne keuken in tijdloos design voorzien van mat gelakt kaderfront in de kleur Magnolia. De praktische hoekopstelling van deze keuken is voorzien van de modernste keukenapparatuur. Het donkere keukenblad van graniet staat prachtig bij de lichte kleur van deze strakke opstelling. Met een afmetingen van 320 x 250 cm biedt deze eigentijdse keukenopstelling veel werkruimte.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze moderne keuken in praktische hoekopstelling in de kleur magnolia is uitgevoerd met de volgende Bauknecht keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koeler.

 

Onze klanten aan het woord

Mooie keuken

We hebben een mooie keuken gekocht bij B en K. We zijn netjes geholpen door de verkoop medewerker die goed verstand van zaken heeft, en de keuken is zonder incidenten en op tijd geplaatst. We zijn er erg blij mee en zouden zeker terug gaan bij B en K. Ik raad iedereen aan hier je keuken aan te schaffen.

S.W. van Bodegraven

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies