Header keuken 1200363
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400057

Zandkleurige keuken in hoekopstelling

Hoekopstelling voorzien van een zandkleurig mat gelakt front met subtiel kader. Het keukenblad is van kunststof en nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar beschikt wel over de voordelen. Kunststof keukenbladen zijn eenvoudig te onderhouden en ook nog betaalbaar. De afmetingen van deze hoekkeuken die is uitgevoerd met een kunststof werkblad in houtprint is 245 x 330 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze zandkleurige keuken met kunststof aanrechtblad in warme houtprint is uitgerust met de volgende Ariston keukenapparatuur: vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, oven en koeler.

Onze klanten aan het woord

Nieuwe keuken

Prima geholpen door Marcel en alles perfect uitgelegd! Denkt mee, offerte duidelijk en alle afspraken nagekomen: chapeau! Installatie was top en zijn zeer tevreden. Installateurs waren zeer bekwaam en vakkundig. Prijs/kwaliteit geweldig!

F.N.J. M. Kouwenhoven

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies