Header keuken 1202007
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400079

Hoekkeuken met klassieke schouw

Hoekopstelling met landelijke uitstraling voorzien van klassieke schouw en klepkasten. Landelijke accenten zoals de kaderdeurtjes en de schouw geven deze hoekkeuken haar rustieke uitstraling. De afmetingen van deze witte hoekkeuken is 315 x 250 cm.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze tijdloze lichte keuken in praktische hoekopstelling is voorzien van de volgende moderne AEG keukenapparatuur:  kookplaat,  inbouw afzuigunit,  koelkast, vaatwasser en combi-stoomoven.

Onze klanten aan het woord

zeer tevreden

Wij hebben een grijze keuken met een smegg oven er in gekocht. Wij zijn er erg blij mee . Met de keuken kopen was al goed de verkoper Martin was erg goed in wat mogelijk was en heeft ons erg goed geholpen. Alles was op tijd en alles was er ook. Ook tevreden me de monteurs hebben alles keurig gedaan en ook meegedacht met een probleem. Wij raden iedereen aan om als je een nieuwe keuken wil kopen...

J. van der Burg

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies