Zwarte keuken

Zwart, zwart en nog eens zwart. Bij een zwarte keuken wordt vaak direct gedacht aan een gitzwarte keuken. De kleur zwart is echter net als de kleur wit leverbaar in vele kleur varianten. De keukens die in onze showroom staan opgesteld zijn daarom in de meeste gevallen ook leverbaar in het zwart. Bij Bemmel & Kroon kunt u dus kiezen uit vele zwarte kleuren waaronder: pikzwart, antraciet, lava zwart, grafietzwart en grijs. Deze zwarte keukens zijn bovendien leverbaar in vele stijlen van landelijk tot modern tot design.

Resultaat 1-9 van 9

Resultaat 1-9 van 9

Zwarte keukens, welke opstelling en stijl?

Zwart is net als wit een uitstekende kleur om mee te combineren. In de loop der tijd zullen smaken en kleurstijlen veranderen. Door middel van andere accessoires kunt u een zwarte keuken met de kleurstijlen mee veranderen. Hoewel veel mensen zwart een sombere kleur vinden hoeft een zwarte keuken de sfeer helemaal niet uit uw huis te halen. In een goed verlichte ruimte komt een zwarte keuken zeer goed tot z’n recht en wordt het een echte blikvanger. Bovendien is helemaal zwart niet noodzakelijk. U kunt de keuken eenvoudig en stijlvol combineren met keukenblad in een andere kleur. Wat dacht u van RVS, wit keramiek of glas.

Bij een keuken zijn veel verschillende afwerkingen mogelijk waaronder een matte, hoogglans en zijdeglans afwerking in vele donkere tinten. Qua keukenopstelling laat de zwarte keuken u volledig vrij in uw keuze. Een moderne zwarte keuken kan hierdoor zowel worden opgesteld als een rechte keuken, een eiland keuken of hoekkeuken. Naast de vele mogelijkheden qua opstelling zijn zwarte keukens leverbaar in alle stijlen. Van nostalgisch, tijdloos, design, landelijk tot modern en alles wat ertussen zit.

Een zwarte keuken laten samenstellen?

Bent u geïnspireerd door de zwarte keukens op deze pagina en informatie op onze website? Wij nodigen u van harte uit in één van onze mega showrooms waar u een enorm aanbod keukenopstellingen kunt bekijken. Bijna al de keukens in onze showroom zijn ook leverbaar met zwarte fronten. Onze keukenadviseurs tonen u graag de mogelijkheden en staan u bij met vrijblijvend advies. Door een keukenindeling afgestemd op uw kookgedrag en de ideale samenstelling van keukenbladen, laden, kastjes en apparatuur bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe keuken geheel naar uw eigen smaak en ideeën wordt ingericht. Voor elk budget, elke smaak en voor elk type woning kunt u kiezen uit een breed aanbod. Ontdek de wereld van de zwarte keukens.