Keuken 1400244 - Ruime woonkeuken in mat zwart en notenhout
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400244

Ruime woonkeuken met zitgedeelte

Mat zwarte en hout is een tijdloze combinatie; dat bewijst deze eiland keuken met hoge kasten en een centraal geplaatst zitgedeelte. De mat zwarte glasoptiek fronten sluiten perfect aan op de in notenhout look uitgevoerde anti fingerprint kunststof fronten en achterwand.

Fenix werkbladen op het tegen de muur aan geplaatste keukenelement en het zitgedeelte geven deze keuken een bijzondere luxe uitstraling. Aan de ontbijtbar kunt u ’s ochtends plaatsnemen met een kopje koffie om uw dag goed te starten.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle woonkeuken is uitgerust met exclusieve Miele apparatuur. De oven en het koffiezetapparaat bevinden zich op een ideale ooghoogte. Uiteraard is elke keuken maatwerk en kan alle keuken- en inbouwapparatuur naar wens worden aangepast.

Miele apparatuur

Onze klanten aan het woord

Prachtig resultaat

Geduldig bij het uitzoeken van de keuken. Alle opties goed door kunnen nemen. Plaatsing is tijdig en netjes gedaan. Geen restpunten. Het resultaat thuis is prachtig.

Oskar de Kuijer

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies