Keuken 1400217 - Rechte landelijke keukenopstelling met kunststof werkblad en achterwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400217

Hedendaagse klassieke keuken

Klassieke kaderdeuren, hier mat gelakt uitgevoerd in de kleur magnolia, geven deze rechte keukenopstelling haar landelijke uitstraling. Mooie details zoals de kroonlijst (de lijsten aan de bovenkant van de kasten) en hangkasten voorzien van melkglas versterken dit gevoel. Zwarte inbouwapparatuur, stoere keukengrepen en de in goud afgewerkte spoelbak en kraan geven deze keuken een moderne touch. Met een kunststof werkblad dat op de achterwand is doorgetrokken is het resultaat een fraaie combi van modern en klassiek.

Inclusief keukenapparatuur
Deze eigentijdse landelijke keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur van het merk ATAG. Liever een andere opstelling, kleur, front, werkblad of apparatuur? Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe keuken perfect past binnen uw huidige leefomgeving zijn onze keukens volledig naar wens aan te passen.

ATAG apparatuur

Onze klanten aan het woord

Duidelijke afspraken

Uitstekende deskundige verkoper (Jochem) die ons goede adviezen gaf. Fijn dat je op de site kunt inloggen en de status van je keuken kunt controleren en alle documenten in kunt zien. Duidelijke afspraken die allemaal nagekomen zijn. Keuken is professioneel geplaatst en later nog een keer extra gesteld. Fijn advies en prima afhandeling. We zijn erg blij met het resultaat!

Oosterveld

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies