Header keuken 1400046
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400003

Eilandkeuken met bar

Deze keuken in eiland-opstelling combineert koken en gezellig samenzijn. De kunststof fronten en het werkblad van het kookeiland zijn in betonlook uitgevoerd. Brede zwarte industriële handgrepen en houtprint in de kleur Euca Mocca bij de bar en kastenwand geven deze keuken een stoere maar toch warme en gezellige uitstraling.

Door de overzichtelijke opstelling bereid je in een handomdraai de heerlijkste gerechten. Tijdens het koken praat je onder het genot van een drankje gezellig bij met je vrienden of familieleden die ontspannen zitten aan de bar.

Inclusief keukenapparatuur
Alle apparatuur, van de inductiekookplaat met afzuigunit tot de combi-stoomoven, de 178 cm hoge koeler en een geïntegreerde vaatwasser, is van het kwaliteitsmerk AEG. Je bent in deze keuken dus van alle gemakken voorzien.

AEG keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Complimenten

Het contact met Bemmel en Kroon was steeds prettig. Zowel in de orientatiefase als in de ontwerpfase. De mooie, overzichtelijke en complete showroom hielp ons, mede dankzij de kundige medewerkers, onze ideeen om te zetten naar werkelijke plannen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De keuken werd netjes op tijd geleverd...

Natasja van Arnhem

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies