Header keuken 1400020
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400028

Design eilandkeuken met houten bar

Deze Deze keuken is ideaal voor wie graag wat mensen om zich heen heeft tijdens het koken. Aan de bar is genoeg plek om even bij te praten tijdens het koken. Maar ook voor een snelle maaltijd met een klein gezelschap is deze plek ideaal.

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxe eiland keuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, oven, koffiemachine, warmhoudlade en een koelkast.
Siemens keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Geweldige keuken, uitstekende service

Afgelopen week is mijn nieuwe keuken geplaatst door Bemmel en Kroon. Dit ging vlekkeloos! Vooral de communicatie was top. Bij het uitzoeken werd ik al goed geholpen en kwamen we op de keuken die ik voor ogen had met de prijs die ik voor ogen had. Ook werd er duidelijk vermeld wanneer de monteur langs zou komen, deze liep alles met mij door en betrok me bij alle beslissingen. Bijvoorbeeld hoe hoog een kastje moest komen te hangen...

Jordi van Velzen

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies