Header keuken 1400043
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400006

Moderne industriële hoekkeuken

Deze moderne industriële hoekkeuken is helemaal van deze tijd. De bakstenen muren, de gietijzeren schappendragers en de kunststof houten fronten, alles draagt bij aan het industriële karakter van deze keuken. Gecombineerd met zwarte apparatuur en zwarte details zoals een kraan en stalen bovenkastjes geeft dit de keuken een stoer en robuust uiterlijk.

Het kook- en spoeldeel van deze keuken heeft een composiet werkblad en de kunststof fronten zijn uitgevoerd in de kleur Sherwood Bronx. Let ook eens op de met hout ingelegde grepen van de design koel-vriescombinatie en de perfect op de industriële keukenstijl afgestemde greepjes op de keukenkastjes.

Inclusief keukenapparatuur
Deze complete hoekkeuken in industriële sfeer is uitgerust met een AEG vaatwasser en de volgende Boretti apparatuur: afzuigkap, fornuis en een design koel-vries combinatie.Boretti keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Geweldig advies

Keuken gekocht, geweldig advies gekregen, de verkoper was terzake optimaal deskundig. Wij waren niet de makkelijkste klanten, maar niets was teveel. Afspraken levering en installatie tot op de dag en uur helemaal nagekomen. Montage perfekt, ook alles op afspraak, naar volle tevredenheid, totaal geen klachten...

B.M. Rijns

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies