Header keuken 1400037
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400012

Stijlvolle moderne keuken

Droom weg in deze stijlvolle moderne keuken, uitgevoerd in de kleur agaathgrijs gecombineerd met echte houten elementen. De krat-lades, wijnrekken en de ingebouwde dienbladen trekken meteen de aandacht. Het kookeiland en spoelgedeelte van de keuken zijn voorzien van een dik composiet werkblad in een lichte kleur die mooi contrasteert met de zwarte kraan, apparatuur en handgrepen.

Door de ruim uitgevoerde hoge wandkast en extra kastjes boven het spoelgedeelte heeft u in deze stijlvolle keuken nooit een gebrek aan opbergruimte.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keuken met

Onze klanten aan het woord

Alles liep heel erg soepel!

Ik was al meerdere keuken winkels geweest voor ik over Bemmel & Kroon gelezen heb. De verkopers van de andere keuken winkels gaven geen duidelijke offerte, deden geen moeite om mee te denken of zij wilden eerste zeker weten of wij bij hun winkel onze keuken wilden kopen, zonder een offerte geven of opties laten zien. Bij Bemmel en Kroon, de heer Martin van Duiven zat rustig met ons en liep alle onze wensen door...

J.Y. Lee

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies