Header keuken 1400036
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400013

Landhuiskeuken met unieke kastelementen

Deze landhuiskeuken brengt een veelvoud aan unieke kastelementen tot een schitterende ruim opgezette keuken. Kijk maar eens naar het fraai vormgegeven eindregaal of de speelse pannenkast onder het kookgedeelte. Het composieten werkblad waarmee de keuken is uitgevoerd is bijzonder duurzaam en geeft het geheel een extra rijke uitstraling.

De kleur zandgrijs zorgt al meteen voor een landelijke feeling en is een lust voor het oog in een rustieke omgeving. In de halfhoge kastenwand is een Whirlpool oven geplaatst die met zijn landelijk uitstraling goed aansluit bij de rest van de keuken. De klassieke paneeldeurtjes zorgen voor extra stijl.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken is uitgerust met de volgende Whirlpool apparatuur: afzuig inbouwunit, gaskookplaat, vaatwasser, oven en een koeler.
Whirlpool keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Hartelijke dank

Mede dank zij de goede raad en het meedenken van adviseur Per Vosters is mijn keuken prachtig geworden. Bovendien is de keuken perfect geinstalleerd door Age Boersma. Beide heren hartelijk dank. Dit bedrijf is een absolute aanrader.

K. Blom-van Biljouw

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies