Header keuken 1200375
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400077

Modern, strak en tijdloze rechte keuken

Deze rechte keukenopstelling is modern, strak en tijdloos. Door het gebruik van laden is er in deze rechte keuken op een eenvoudige manier veel overzichtelijke bergruimte gecreëerd. U hoeft dus nooit meer op uw hurken om achter in de kastjes iets te zoeken! Het geheel is uitgevoerd in een mat gelakt vlak front in lichte kleur en een dun kunststof werkblad. De extra brede keukenlades onder de kookplaat zorgen voor veel efficiënte opbergruimte voor uw pannen. Deze eigentijdse rechte opstelling is 300 cm lang en hierdoor zeer geschikt voor een kleinere ruimte.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze tijdloos uitgevoerde lichte keuken met veel praktische keukenladen is voorzien van de volgende moderne keukenapparatuur: Atag vaatwasser, Atag kookplaat en Whirlpool afzuigkap. Een tijdloze keuken voor modern kookgemak.

Onze klanten aan het woord

Erg blij met het resultaat

Bij het uitzoeken van de keuken zijn we goed geholpen door per vosters. Een keuken die aan onze eisen voldeed en binnen ons budget. De keuken is in 1 dag geplaatst en we waren erg tevreden. Kleine beschadiging en maar dit werd gelijk verholpen. We zijn erg blij met het resultaat en de goede service!

Monica van den Berg

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies