Keuken 1400218 - Moderne grijze keuken met glazen fronten en houten keukenelementen
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400218

Woonkeuken met losse elementen

Deze woonkeuken met losse elementen en zithoek wordt al snel dé ontmoetingsplaats in uw woning. Haar warme uitstraling dankt deze keuken aan een combinatie van verschillende kleuren en materialen. Zo is de hoekopstelling voorzien van moderne fronten gemaakt van organisch glas. Deze sluiten prefect aan bij de houten fineer fronten met lamel verdeling van de hoge bovenkastjes en losse kast elementen. Bij dit warme kleuren pallet zorgt het witte composiet werkblad juist weer voor een frisse tegenhanger. Al met al straalt de keuken zowel luxe als warmte uit.

Inclusief keukenapparatuur
Met een woonkeuken als deze bent u verzekerd van voldoende opbergruimte voor al uw kookbenodigheden. Samen met een complete set van hoogwaardige inbouwapparatuur van het merk AEG is deze opstelling een droom voor veel kookfanaten.

AEG apparatuur

Onze klanten aan het woord

Aankoop tweede keuken

Wij hebben onze tweede keuken hier gekocht. En zijn wederom super tevreden over Bemmel en kroon.

Fam Bol

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies