Keuken 1400219 - Lichte landelijke hoekkeuken met houten werkblad
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400219

Modern landelijke hoekkeuken

Karakteristieke elementen van deze ruime moderne hoekkeuken creëren een landelijke sfeer. De kaderdeurtjes, glaskasten en sierlijke handgrepen combineren prachtig met het massief houten werkblad. Bij deze ruim opgezette hoekkeuken is gekozen voor een kunststof kaderfront in de kleur magnolia. Elke keuken uit onze collectie is maatwerk. Zowel de keukenopstelling, het werkblad, de frontkeuze en kleur kunnen hierdoor naar uw wensen worden aangepast.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken beschikt over een complete set inbouwapparatuur van het merk Bauknecht. Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor andere merken en kan de apparatuur volledig worden afgestemd op uw kookgedrag. Aan ons aanbod zal het niet liggen.

Bauknecht logo

Onze klanten aan het woord

Prettig geholpen bij aankoop

We hebben een keuken gekocht. De manier waarop we in de winkel zijn geholpen, was erg prettig. De monteur die we via B&K hebben ingehuurd was erg ervaren, en het resultaat is erg naar onze zin.

Ronald Snijder

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies